Merhabalar....
Ben 2003 yılındaki Kredi Kartı affından yararlanmak istemiştim ancak ilgili banka bana 4.500,00 TL lik icra takibi başlattı. İtirazımla dava açıldı ve borç 2008 yılında Yargıtayca 400,00 TL olarak onandı.

1- Avukatım o anki Kredi Kartı limitm olan 2.000,00 TL yi kabul etmişti. Buna göre benden borçlu olarak 3.500,00 TL kesildi ve icra durdu.

2- Kefilim borca itiraz etmemişti ve 2009 Şubat itibarı ile 9.000,00 TL kesildi ve halen icra devam ediyor.

Şu anda ilgili şubenin olduğu kentte de çalışmıyorum ve o ilde avukat bulmakta zorlanıyorum...Görüştüğüm bazı avukatlar bu parayı alamazsın gibi şeyler söylediler ve ben dava açmak için hala avukat da bulamadım ve bu konuda yardım almakta çok zorlanıyorum.....Sadece bir Hakim bana sebepsiz zenginleşmeye dayalı dava açabilirsin dedi ama detaya girmediği için yordam konusunda çok zorlanıyorum....
Çünkü görüştüğüm avukatlarda pek bilgi veremediler gibi geldi ve huzursuz olduğum için hala dava açamadım....

Gördüğünüz gibi bir kredi kartının çilesini hem ben hem kefilim 2009 yılında hala çekiyoruz...

Bu sitedeki insanların iyi niyetli olduklarını ve bu konuda oldukça bilgi sahibi olduklarını görüyorum...Lütfen bana en azından yordam konusunda yardımcı olun.....Gerçekten yardıma çok ihtiyacım var.....
Hepinize çok teşekkür ederim.