İyi günler.
Ben ufakda olsa bana yol göstermenizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Çok yakın bir arkadaşımın ticari hayatı kötüye gitmektedir. bir kaç aydır durumumunun kötü olduğunu sürekli olarak bana vurgulamakta olup hatta en son bir çeki karşılıksız çıktığından dolayı kendinin olan imzasına reddetmiş bu durumla mahkemeyi bile uzatıp günden kazandığını bile konuşmalarımızda dile getirmiştir.
Bir kaç hafta evvel kendisi beni arayıp ailemin durumu iyi olduğundan evrak konusunda yardım edip edemeceğimi sordu. bende kendisine bu durumu aileme açamayacağımı ve söz konusu problemlerini başka bir şekilde halletmesi gerektiğini söyledim.
Arakaşımın bana söylediği şey babamın tc kimlik numarasını bulabileceğini ve babam adına sahte senet düzenlemek istediğini, babamın sicilinin bankalarca çok iyi olduğundan dolayı bu sahte senetle ödemelerini az da olsa ileriye atabileceğini konuşmamızda rica etti..
İnanın bana konuştuğumuz günden beri uyuyamıyorum.
Bu konuyla ilgili yarın öbür gün sahte senet olsa bile ailemin ve benim başımın ağrımasının söz konusu bile olmasını istemeyeceğimden dolayı şimdiden yapmam gereken bir durum varmı acaba?
Savcılığa gidip böyle bir duyum aldığımı ve ailemin başına bu durumla ilgili bir sorun gelmesini engelleyebilirmiyim acaba???