Anlaşmalı boşanmaya ıtıraz zamanı yarın doluyor ne yapmalıyım?
Öncelikle şimdiden yorumlarından dolayı herkese tesekkur ederim, durumumu kısaca yazmak istiyorum; 6 yıllık evlılıgımden 05-07-2004 dogumlu bir kızım var, eşiim ve ailesi tarafından maruz bırakıldıgım sorunlar henuz kızım dogmadan baslamıstı, doguma 15 gun kala eşim anne-babasıyla teyzeme gıdıyorum dıye cıkmıs ve 12 gun boyunca haber alamamıstım, cocugumun dogumunu gostermemeye varan daha sonrasındada benım bılmeyecegım bır sehıre gotureceklerıne kadar devam eden tehdıtler. Kızım dogdugu tarıhten itibaren, suana kadar ayda sadece 6-7 nobet tutup ( devlet hastanesınde teknısyenım nobetler aksam 18 baslar sabah 8 biter) diger gunler gunduz ve gece onunla ılgılenen altını temızleyen, yediren, yürüten butun annelik gorevlerını yapan bendim, annede bir devlet hastanesinde doktor, ama cocukla ılgılısı sadece ben onun annesıyım dıyecek kadar, 1 ay emzırıp sonra ıkıncı bır ıse gırmeyı tercıh eden bır anne. 6 aylık hamıleyken cocugu hıce sayarak 14 saatlık otobus yolculuguna cıkmıstı, dogum esnasında eve ılaclar getırıp cocugun dogmasını engelleyecegını soyluyordu, inanın yasadıgım onlarca olumsuz olaylar var ama hepsıne kızım ıcın katlandım taakı 04-02-2009 tarıhındekı anlasmalı bosanmaya kadar, artk canıma tak etmıstı bu tarıhe kadar esımın en az 5 kez actıgı bosanma davası var bu olayı bıle cocuk oyuncagı yapmıstı en sonuncu davayıda ben actım bu kararı vermemde eşimin psıkologuyla konusmamın etkısı oldu, o dokor bana eşimin durumunun cıddı oldugunu ılac tedavısıne basladıgını ve durumunun belkıde cozumlenemeyecegını cunkı bu durumun genetık olabılecegını soyledı (anne-babası kardes cocukları) esım bır gun anlasmalı bosanma protokolu getırdı halıyle bu konuda tecrubelı olan o, bende altına ımza attım ve mahkeme bızı 1 hafta ıcınde bosadı, bu arada kızım bana o kadar baglıkı, baba benım esyalarımıda tası, benıde al ben senle kalıcam diye diye benımde psıklojım bozuldu sayılır cunkı kızım benım en buyuk zaafım, bu arada henuz 2 hafta gecmesıne rahmen eşim yasal olmayan ıkıncı bır hastanede calısmakta ve sabah 8 evden cıkan kızım 4 te kresten cıkıyor ona servıs tutmus annesı, servısle hastaneye bırakılıyor ve annesının yanında 18.30 kadar hastanede hısyensız ortamda, hastane yemegı yiyerek, cıplak hastaları gorerek gununu gecırıyor ve kızım bana baba teyzelerın me.... karnını goruyorum amcalarında kıllarını gordum demeye basladı, bu durumu eşime soyledıgımde aldıgım cevapsu "nolcakki" bukadar duyarsız bır annemız var maalesef, anlasmaya gore ben haftada 1 gun gorucem kızımı dıger gunler annesıyle kalıcak, bu arada henuz 2 hafta oldu kızım her aksam aglayarak benı arıyor gel baba benı al dıye bende dayanamayıp 2-3 kez aldım ve kızım sureklı benımle uyur, ayaklarını avucuma koyarak uyur bebeklıgınden beri benım sorum su tum bu yasadıklarımdan sonra kızımın velayetını annesıne bırakmamın dogru olmadıgını dusunuyorum, mahkeme kararına itiraz gunude yarın son, sizce yarın gidip nasıl bir itiraz etmelıyım?? yada bırkac ay beklemelımıyım? ama bu sure ıcınde kızımın durumu ınanın cok kotu olucak, sımdıden uykusunda aglayan bır cocuk oldu ınanın hıcbırsey bılmıyorum ve kızımın ıyılıgı ıcın herseyı yapıcam, yorumlarınız ıcın tekrar tesekkurler
Re: Anlasmalı bosanmaya ıtıraz zamanı yarın doluyor ne yapmalıyım??
Avukat ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Eşinizin psikolog'u ile ilgili resmi bir raporu varsa temyiz talebinize ekleyin isterseniz,velayetin size verilmesi için.
Keşke anlaşmalı boşanma protokolüne çocuğun velayetini sizin alacağınızı ekleseydiniz.
Re: Anlasmalı bosanmaya ıtıraz zamanı yarın doluyor ne yapmalıyım??
eşimin ikinci işi yasal degıl o yuzden sozlu olarak bana calısmayacagını soyledı ama daha 2 hafta gectı, insan sırf benı kandırmıs olmak ıcın bıle olsa calısmaz ızın alır dımı, ama yok para hırsı burumus gozunu ve cocugun gelısımı yanında gordugu ahlak dısı goruntuler umrunda bıle degıl, bende ona ınanarak, annedır onun yanında kalsın dusuncesıyle kabul ettım protokolu suan kızımı okulundanda ben alıyorum hala benımle yatıyor benımle oynuyor ama anneye katlanamıyorum artık cunkı cıddı bır sızofrenısı var, yarın nasıl bir dilekceyle basvurmalıyım, bir ornege ulasabılırsem sevırınırım
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Evlat edinilen çocukların eski...
04-05-2025, 20:37:53 in Aile Hukuku