+ Konuyu Yanıtla
1 / 2 Sayfa 12 SonSon
1 den 10´e kadar toplam 14 ileti bulundu.

Konu: Fransa'da Boşanma

Fransa'da Boşanma Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Feb 2009
    İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Fransa'da Boşanma

    merhaba arkadaslar,
    benim durumu izah edeyim sizlere.
    ben fransada geçen sene mayis ayinda evlendim. esimde fransada ikamet ediyor.nikahimizi Turkiyede yaptik ama Fransiz makamlarina tadiskleme islemi yapmadik. evliligimizde hiç huzur yoktu, anlasamiyorduk, geçinemiyorduk. siddet falan hiç olmadi. bir gün ben calismaya gittim ve geldigimde kendisi çekip gitmisti anasinin evine ve su anda orda kaliyor. aramizda hiç bir sey olmadi, yani kari-koca olmadik. sadece iki ay beraber kaldik. kendisi ne calisiyordu nede ehliyeti vardi. hiç bir seye el vermezdi, bos bos evde kalirdi. yemek falan yapmazdi bazen. kisacasi geldigi yere isanamadi.
    ve geçen ay Turkiyeden, konsolosluk araciligiyla, aile hukuk mahkemesinden ekonomik ve sosyal durumu tespiti yapiyorlar.
    sorularim bunlar:
    1/ Fransiz makamlarina göre bu evlilik geçerli sayilirmi?
    2/ Kendisi bosanma davasi için basvuruda bulundu galiba, mahkemenin bu tespiti ne için? tedbir nafakasimi?
    3/ Ne gibi bir sonuç cikabilir boyle bir durumdan?
    4/ ekonomik durumumu bildirmem zorunlumu?

    bilmem anlatabildimmi. simdiden tesekkurler cevaplariniz için.

    saygilarimla



    Hukuki NET Güncel Haber

    Fransa'da Boşanma konulu yargıtay kararı ara
    Fransa'da Boşanma konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Feb 2009
    İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Fransa'da Boşanma

    yadimci olacak kimse yok galiba

  4. #3
    Kayıt Tarihi
    Sep 2009
    Nerede
    Clermont-Ferrand/Fransa
    İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Re: Fransa'da Boşanma

    Merhabalar,
    Ben Fransada yasiyorum, temmuz 2009 da Türkiyede evlilik yaptim ve bosanmak istiyorum.
    Sorularim:
    Esimden anlasmali bosanirsam ne kadar sürer?
    Bosanmak için ne yapmam gerekiyor, Türkiyeye gelmek ve avukat tutmak zorundamiyim?
    Konsolosluk araciyla bosanabilirmiyim?
    Avukat tutmak zorundaysam Fransadan bir avukat olurmu?
    Bilgilerinize ihtiyacim var!
    Tesekurler

  5. #4
    Kayıt Tarihi
    Apr 2003
    Nerede
    İstanbul
    İletiler
    12.252
    Dilekçeler Sözleşmeler
    3
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Re: Fransa'da Boşanma

    Anlaşmalı boşanma için Türkiye'ye gelip boşanma davası açmanız ve duruşmaya eşinizle birlikte katılmanız gerekiyor. Velayet,nafaka ve tazminat hususlarında tam bir mutabakata varmanız mümkünse bunu yazılı bir protokol haline getirmeniz gerekiyor. Bunlara uyarsanız tek celsede boşanma kararı verilebilir. Dava açacağınız yerin adliyesine bağlı olarak bir kaç ay sürer bu.
    Konsolosluk kanalı ile boşanmanız veya dava açmanız mümkün değil ancak konsolosluktan Türkiye'de bir avukata vekalet verip davanızı açtırıp takip ettirebilirsiniz. Yanlız duruşmada hakimin iki tarafı da görmesi gerekiyor.
    Türk Hukukuna Fransız bir avukat tutamazsınız

  6. #5
    Kayıt Tarihi
    Sep 2009
    Nerede
    Clermont-Ferrand/Fransa
    İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Re: Fransa'da Boşanma

    Bilgileriniz için çok tesekurler.
    Mutlaka mahkemeye katilmam gerekiyor anladigima göre ama Fransada çalistigim için biraz zor olacak, bu mahkemeye katilmamam için geçerli bir gerekçe olamaz mi? Yani sadece avukatim katilamaz mi? Birde esim 1 yil dolmadan bosanamayiz diyor ben inanmiyorum böyle bir yasa olamaz Türkiyede hatta hiç bir yerde.

  7. #6
    Kayıt Tarihi
    Nov 2008
    İletiler
    2.586
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Re: Fransa'da Boşanma

    Alıntı Esna rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Bilgileriniz için çok tesekurler.
    Mutlaka mahkemeye katilmam gerekiyor anladigima göre ama Fransada çalistigim için biraz zor olacak, bu mahkemeye katilmamam için geçerli bir gerekçe olamaz mi? Yani sadece avukatim katilamaz mi? Birde esim 1 yil dolmadan bosanamayiz diyor ben inanmiyorum böyle bir yasa olamaz Türkiyede hatta hiç bir yerde.
    Anlaşmalı olarak tek celsede boşanırsınız. Gelip gitmenize gerek yok. Yorumunuz beni gülümsetti. Hatta hiçbir yerde demişsiniz ya gülümsedim açıkçası. Çok samimi yazmışsınız.

    Gelelim konunun gerçek olup olmadığına. Türk Medeni Kanunu hakkında bilginiz olmadığı için tüm maddelerini aynen aktarıyorum. Okumanızı tavsiye ederim. Okuduktan sonrada vakit buldukça forumu ilk sayfadan geriye doğru okumanızı ve boşanma konusunda yaşanabilecek şeyleri okuyarak öğrenmenizi tavs,ye ediyorum.

    BOŞANMA
    A. Boşanma sebepleri
    I. Zina
    MADDE 161.- Eşlerden biri zina ederse, diğer eş boşanma davası açabilir.
    Davaya hakkı olan eşin boşanma sebebini öğrenmesinden başlayarak altı ay ve her halde zina eyleminin üzerinden beş yıl geçmekle dava hakkı düşer.
    Affeden tarafın dava hakkı yoktur.
    II. Hayata kast, pek kötü veya onur kırıcı davranış
    MADDE 162.- Eşlerden her biri diğeri tarafından hayatına kastedilmesi veya kendisine pek kötü davranılması ya da ağır derecede onur kırıcı bir davranışta bulunulması sebebiyle boşanma davası açabilir.
    Davaya hakkı olan eşin boşanma sebebini öğrenmesinden başlayarak altı ay ve her halde bu sebebin doğumunun üzerinden beş yıl geçmekle dava hakkı düşer.
    Affeden tarafın dava hakkı yoktur.
    III. Suç işleme ve haysiyetsiz hayat sürme
    MADDE 163.- Eşlerden biri küçük düşürücü bir suç işler veya haysiyetsiz bir hayat sürer ve bu sebeplerden ötürü onunla birlikte yaşaması diğer eşten beklenemezse, bu eş her zaman boşanma davası açabilir.
    IV. Terk
    MADDE 164.- Eşlerden biri, evlilik birliğinden doğan yükümlülüklerini yerine getirmemek maksadıyla diğerini terk ettiği veya haklı bir sebep olmadan ortak konuta dönmediği takdirde ayrılık, en az altı ay sürmüş ve bu durum devam etmekte ve istem üzerine hakim tarafından yapılan ihtar sonuçsuz kalmış ise; terk edilen eş, boşanma davası açabilir. Diğerini ortak konutu terk etmeye zorlayan veya haklı bir sebep olmaksızın ortak konuta dönmesini engelleyen eş de terk etmiş sayılır.
    Davaya hakkı olan eşin istemi üzerine hakim, esası incelemeden yapacağı ihtarda terk eden eşe iki ay içinde ortak konuta dönmesi gerektiği ve dönmemesi halinde doğacak sonuçlar hakkında uyarıda bulunur. Bu ihtar gerektiğinde ilan yoluyla yapılır. Ancak, boşanma davası açmak için belirli sürenin dördüncü ayı bitmedikçe ihtar isteminde bulunulamaz ve ihtardan sonra iki ay geçmedikçe dava açılamaz.V. Akıl hastalığı
    MADDE 165.- Eşlerden biri akıl hastası olup da bu yüzden ortak hayat diğer eş için çekilmez hale gelirse, hastalığın geçmesine olanak bulunmadığı resmi sağlık kurulu raporuyla tespit edilmek koşuluyla bu eş boşanma davası açabilir.
    VI. Evlilik birliğinin sarsılması
    MADDE 166.- Evlilik birliği, ortak hayatı sürdürmeleri kendilerinden beklenmeyecek derecede temelinden sarsılmış olursa, eşlerden her biri boşanma davası açabilir.
    Yukarıdaki fıkrada belirtilen hallerde, davacının kusuru daha ağır ise, davalının açılan davaya itiraz hakkı vardır. Bununla beraber bu itiraz, hakkın kötüye kullanılması niteliğinde ise ve evlilik birliğinin devamında davalı ve çocuklar bakımından korunmaya değer bir yarar kalmamışsa boşanmaya karar verilebilir.
    Evlilik en az bir yıl sürmüş ise, eşlerin birlikte başvurması ya da bir eşin diğerinin davasını kabul etmesi halinde, evlilik birliği temelinden sarsılmış sayılır. Bu halde boşanma kararı verilebilmesi için, hakimin tarafları bizzat dinleyerek iradelerinin serbestçe açıklandığına kanaat getirmesi ve boşanmanın mali sonuçları ile çocukların durumu hususunda taraflarca kabul edilecek düzenlemeyi uygun bulması şarttır. Hakim, tarafların ve çocukların menfaatlerini göz önünde tutarak bu anlaşmada gerekli gördüğü değişiklikleri yapabilir. Bu değişikliklerin taraflarca da kabulü halinde boşanmaya hükmolunur. Bu halde tarafların ikrarlarının hakimi bağlamayacağı hükmü uygulanmaz.
    Boşanma sebeplerinden herhangi biriyle açılmış bulunan davanın reddine karar verilmesi ve bu kararın kesinleştiği tarihten başlayarak üç yıl geçmesi halinde, her ne sebeple olursa olsun ortak hayat yeniden kurulamamışsa evlilik birliği temelden sarsılmış sayılır ve eşlerden birinin istemi üzerine boşanmaya karar verilir.


    B. Dava
    I. Konusu
    MADDE 167.- Boşanma davası açmaya hakkı olan eş, dilerse boşanma, dilerse ayrılık isteyebilir.
    II. Yetki
    MADDE 168.- Boşanma veya ayrılık davalarında yetkili mahkeme, eşlerden birinin yerleşim yeri veya davadan önce son defa altı aydan beri birlikte oturdukları yer mahkemesidir.
    III. Geçici önlemler
    MADDE 169.- Boşanma veya ayrılık davası açılınca hakim, davanın devamı süresince gerekli olan, özellikle eşlerin barınmasına, geçimine, eşlerin mallarının yönetimine ve çocukların bakım ve korunmasına ilişkin geçici önlemleri re'sen alır.
    C. Karar
    I. Boşanma veya ayrılık
    MADDE 170.- Boşanma sebebi ispatlanmış olursa, hakim boşanmaya veya ayrılığa karar verir.
    Dava yalnız ayrılığa ilişkinse, boşanmaya karar verilemez.
    Dava boşanmaya ilişkinse, ancak ortak hayatın yeniden kurulması olasılığı bulunduğu takdirde ayrılığa karar verilebilir.
    II. Ayrılık süresi
    MADDE 171.- Ayrılığa bir yıldan üç yıla kadar bir süre için karar verilebilir. Bu süre ayrılık kararının kesinleşmesiyle işlemeye başlar.
    III. Ayrılık süresinin bitimi
    MADDE 172.- Süre bitince ayrılık durumu kendiliğinden sona erer.
    Ortak hayat yeniden kurulmamışsa, eşlerden her biri boşanma davası açabilir.
    Boşanmanın sonuçları düzenlenirken ilk davada ispatlanmış olan olaylar ve ayrılık süresinde ortaya çıkan durumlar göz önünde tutulur.
    IV. Boşanan kadının kişisel durumu
    MADDE 173.- Boşanma halinde kadın, evlenme ile kazandığı kişisel durumunu korur; ancak, evlenmeden önceki soyadını yeniden alır. Eğer kadın evlenmeden önce dul idiyse hakimden bekarlık soyadını taşımasına izin verilmesini isteyebilir.
    Kadının, boşandığı kocasının soyadını kullanmakta menfaati bulunduğu ve bunun kocaya bir zarar vermeyeceği ispatlanırsa, istemi üzerine hakim, kocasının soyadını taşımasına izin verir.
    Koca, koşulların değişmesi halinde bu iznin kaldırılmasını isteyebilir.
    V. Boşanmada tazminat ve nafaka
    1. Maddi ve manevi tazminat
    MADDE 174.- Mevcut veya beklenen menfaatleri boşanma yüzünden zedelenen kusursuz veya daha az kusurlu taraf, kusurlu taraftan uygun bir maddi tazminat isteyebilir.
    Boşanmaya sebep olan olaylar yüzünden kişilik hakkı saldırıya uğrayan taraf, kusurlu olan diğer taraftan manevi tazminat olarak uygun miktarda bir para ödenmesini isteyebilir.

    2. Yoksulluk nafakası
    MADDE 175.- Boşanma yüzünden yoksulluğa düşecek taraf, kusuru daha ağır olmamak koşuluyla geçimi için diğer taraftan mali gücü oranında süresiz olarak nafaka isteyebilir.
    Nafaka yükümlüsünün kusuru aranmaz.
    3. Tazminat ve nafakanın ödenme biçimi
    MADDE 176.- Maddi tazminat ve yoksulluk nafakasının toptan veya durumun gereklerine göre irat biçiminde ödenmesine karar verilebilir.
    Manevi tazminatın irat biçiminde ödenmesine karar verilemez.
    İrat biçiminde ödenmesine karar verilen maddi tazminat veya nafaka, alacaklı tarafın yeniden evlenmesi ya da taraflardan birinin ölümü halinde kendiliğinden kalkar; alacaklı tarafın evlenme olmaksızın fiilen evliymiş gibi yaşaması, yoksulluğunun ortadan kalkması ya da haysiyetsiz hayat sürmesi halinde mahkeme kararıyla kaldırılır.
    Tarafların mali durumlarının değişmesi veya hakkaniyetin gerektirdiği hallerde iradın artırılması veya azaltılmasına karar verilebilir.
    Hakim, istem halinde, irat biçiminde ödenmesine karar verilen maddi tazminat veya nafakanın gelecek yıllarda tarafların sosyal ve ekonomik durumlarına göre ne miktarda ödeneceğini karara bağlayabilir.
    4. Yetki
    MADDE 177.- Boşanmadan sonra açılacak nafaka davalarında, nafaka alacaklısının yerleşim yeri mahkemesi yetkilidir.
    5. Zamanaşımı
    MADDE 178.- Evliliğin boşanma sebebiyle sona ermesinden doğan dava hakları, boşanma hükmünün kesinleşmesinin üzerinden bir yıl geçmekle zamanaşımına uğrar.
    VI. Mal rejiminin tasfiyesi
    1. Boşanma halinde
    MADDE 179.- Mal rejiminin tasfiyesinde eşlerin bağlı olduğu rejime ilişkin hükümler uygulanır.
    2. Ayrılık halinde
    MADDE 180.- Ayrılığa karar verilirse mahkeme, ayrılığın süresine ve eşlerin durumlarına göre aralarında sözleşmeyle kabul edilmiş olan mal rejiminin kaldırılmasına karar verebilir.

  8. #7
    Kayıt Tarihi
    Sep 2009
    Nerede
    Clermont-Ferrand/Fransa
    İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Re: Fransa'da Boşanma

    Denizblk bilgileriniz için tesekur ederim.
    Benim bosanma sebebim esimin benden çikar saglamak istemesi yani sayemde Fransaya yerlesmek birde askerligini yapmak istemiyor daha once 3-4 yil erteletmis ve bir an önce Fransaya gelmek istiyor ve böylece askerlik yapmak zorunda olmayacak.
    Zaten aramizda sadece nikah oldu yani ayni çati altinda yasamadik.
    Benim bosanma sebeplerim bunlar, geçerli sebep degil mi?

  9. #8
    Kayıt Tarihi
    Nov 2008
    İletiler
    2.586
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Fransa'da Boşanma

    Alıntı efecancan rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    merhaba arkadaslar,
    benim durumu izah edeyim sizlere.
    ben fransada geçen sene mayis ayinda evlendim. esimde fransada ikamet ediyor.nikahimizi Turkiyede yaptik ama Fransiz makamlarina tadiskleme islemi yapmadik. evliligimizde hiç huzur yoktu, anlasamiyorduk, geçinemiyorduk. siddet falan hiç olmadi. bir gün ben calismaya gittim ve geldigimde kendisi çekip gitmisti anasinin evine ve su anda orda kaliyor. aramizda hiç bir sey olmadi, yani kari-koca olmadik. sadece iki ay beraber kaldik. kendisi ne calisiyordu nede ehliyeti vardi. hiç bir seye el vermezdi, bos bos evde kalirdi. yemek falan yapmazdi bazen. kisacasi geldigi yere isanamadi.
    ve geçen ay Turkiyeden, konsolosluk araciligiyla, aile hukuk mahkemesinden ekonomik ve sosyal durumu tespiti yapiyorlar.
    sorularim bunlar:
    1/ Fransiz makamlarina göre bu evlilik geçerli sayilirmi?
    2/ Kendisi bosanma davasi için basvuruda bulundu galiba, mahkemenin bu tespiti ne için? tedbir nafakasimi?
    3/ Ne gibi bir sonuç cikabilir boyle bir durumdan?
    4/ ekonomik durumumu bildirmem zorunlumu?

    bilmem anlatabildimmi. simdiden tesekkurler cevaplariniz için.

    saygilarimla
    Yukarıda koyu ve altı çizili olarak işaretlediklerim çok önemli iddialar.Bu iddialarınızı avukatınızla paylaşmanızı ve bu iddialarınızı ispatlamka için şahitlerinizi tespit etmeniz gerekli.

    Şiddetli geçimsizlik sebebi ile sizde karşı dava açabilirsiniz.

  10. #9
    Kayıt Tarihi
    Nov 2008
    İletiler
    2.586
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Re: Fransa'da Boşanma

    Alıntı Esna rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Denizblk bilgileriniz için tesekur ederim.
    Benim bosanma sebebim esimin benden çikar saglamak istemesi yani sayemde Fransaya yerlesmek birde askerligini yapmak istemiyor daha once 3-4 yil erteletmis ve bir an önce Fransaya gelmek istiyor ve böylece askerlik yapmak zorunda olmayacak.
    Zaten aramizda sadece nikah oldu yani ayni çati altinda yasamadik.
    Benim bosanma sebeplerim bunlar, geçerli sebep degil mi?
    Avukatınıla görüşüp evliliğinizdeki yaşadıklarınızı,beklentilerinizi paylaşıp, ona göre avukatınız boşanma davası açar. Eşiniz anlaşmaya yanaşırsa tek celsede boşanırsınız.

  11. #10
    Kayıt Tarihi
    Apr 2003
    Nerede
    İstanbul
    İletiler
    12.252
    Dilekçeler Sözleşmeler
    3
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Re: Fransa'da Boşanma

    Alıntı denizblk rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Anlaşmalı olarak tek celsede boşanırsınız. Gelip gitmenize gerek yok.
    Hakim tarafları görmezse tek celsede boşanmaya karar vermeyebilir.

+ Konuyu Yanıtla
1 / 2 Sayfa 12 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

bosanma islemleri fransa

fransada bosanma kanunlari

fransada bosanma islemleri

fransada bosanma haklari

fransa bosanma kanunlari

fransada bosanan kadinin haklarifransada bosanmakavrupada bosanma kanunlarifransada bosanma nasil olurfransa bosanma hukukufransada bosanmafransada yasiyorum bosanmak istiyorumfransa da bosanma kanunufransada anlasmali bosanmafransa nafakafransa bosanma avkatlarifransiz kanunda bosanmafransada bosanma cocuk velayetinafaka ne kadar olur fransadafransada anlasmali bosanma ne kaffransada kadin haklari yardimlarfransada bosanmis kadina yardimparis t.c konsolosluk bosanmakfransa da boşanma kanunlarıfrancada turk bosanma avkatlari
Forum

Benzer Konular :

  1. Tanıma/Tenfiz Fransa
    Merhabalar, kısa tutuyorum. Ben TC vatandaşı, eski eşim Fransa vatandaşı. Evlilik her iki ülkede de tanındı. Fransa'dan açılan boşanma davası sonucu...
    Yazan: bitakimsoru Forum: Milletlerarası Özel Hukuk
    Yanıt: 11
    Son İleti: 09-05-2020, 15:47:47
  2. Fransa'da Doğum yapmak
    Merhaba birkaç gündür araştırma yapıyorum, bu konularda deneğimli olduğunuzu düşündüğüm için size msj göndermek istedim, Sorum şu: Eşim 4 aylık...
    Yazan: feyizz Forum: Milletlerarası Özel Hukuk
    Yanıt: 3
    Son İleti: 17-07-2011, 18:45:06
  3. Fransa'da Türk avukat
    Arkadaşlar,bir yakınım fransada tutuklanmış,ben yurtdışınada çıkamıyorum.Bana fransada bir türk avukat isimi gerekiyor,branşı çokta önemli...
    Yazan: dvfth Forum: Diğer Hukuki Sorular
    Yanıt: 3
    Son İleti: 29-06-2011, 15:46:08
  4. Fransa'dan emekli
    Merhabalar, Fransa'ya turist olarak giden bir kişi, vize süresi bittikten sonra Türkiye'ye dönmemiş ve kaçak olarak yıllarca çalışmıştır....
    Yazan: moda24 Forum: Sosyal Güvenlik Hukuku
    Yanıt: 0
    Son İleti: 22-10-2010, 09:05:38
  5. Fransa'da evlilik
    merhaba arkadaşlar.ben fransada yaşıyorum ve kız arkadaşım fransız sorum şu acaba evlenmek için türkiyeye gelmemiz gerekiyor mu yoksa fransada da...
    Yazan: twistertan Forum: Aile Hukuku
    Yanıt: 0
    Son İleti: 25-07-2009, 16:20:35

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.