Merhabalar,

mayis 2006 tarihinde topraktan proje uzerinden Isthanbul projesinden daire satin aldik. 1, etap tamamlanmasina ragmen 2.etap kismi insaati yarim kaldi. Sirket tamamlamak icin calismalar devam ediyor dese de ekim 2008 den beri hareket yok ama kendi goruslerine gore calismalar mart sonu baslayip yil sonu dairelerin teslim edilecegini soyluyorlar.

Bununla beraber mayis 2006 da yaptigim sozlesmeye istinaden daire ucretini pesin odemis bulunmaktayim. fakat 33 ay gecmesine ragmen magdur durumda kaldim. insaattas sadece dis cephe insaati yapildi.

Sozlesmemde 30 ay icerisinde teslimat sozu, aksi durumda 30 ayin 3 ay sonrasindan itibaren aylik 500 tl tazminat odeme sozu bulunmaktadir. Bu sure yeni dolmustur. Sirketle gorusmelerim geregi yapilir seklinde oyalama modunda politik cevaplar gelmektedir.

Boyle bir durumda tazminatimi almak icin ne sekilde davranmam gerekir? Dava acip parami faizi ile geri alma hakkim saklimidir? Boyle bir durumda hakli cikmam mumkunmudur?

Teserkkurler