Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığının yapmış olduğu ünvan değişikliği sınavı duyurusu Adalet Bakanlığı stesinde yayınlanmış, ancak kurumumuzda ilan panosuna asılmış, herhangi bir şekilde tebliğ edilmemiştir. Başka kurumları aradığımızda kişilere bu yazının tebliğ edildiğini öğrendim. Kurum amirine neden tebliğ edilmediğini sorduğumda ilan panosuna astık ordan takip etseydiniz denildi, Eğitim Dairesine sınav ilanının tebliğ edilmediğinden listeye eklenmem için dilekçe verdim, gelen cevapta Cumhuriyet Başsavcılıklarına ve internette teblig yoluyla ilan edildiğinden başvuru tarihi geçtiği için kabul edilemeyeceği cevabı geldi.
Benim sormak istediğim
1- Kurumumuzda olur olmadık herşeyin tebliğ edildiği ancak kişilerin kariyerini etkileyen bu tür ilanların tebliğ edilmesi gerekmemektemidir.
2- İlan panosu personelin göreceği yerde olması gerekir deniliyor ancak, bizim ilan panomuz güvenlik şeridinde ki polis noktasının arkasındadır. Sendika panosu bile daha görünür bir yerdedir.
3-İnternette yayınlanan bu duyuru tebliğ sayılır mı yoğun iş temposunda onu takip etmeye vaktimiz olabiliyor mu ki tebellüğ etmiş sayılayım

kısacası bana tebliğ edilmeyerek başvuru süresini geçirdiğim bu sınavla ilgili birşeyler yapabilir miyim??
teşekkürler