Öncelikle konuyla ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.Ben bir kurumda memur olarak çalışıyorum.İşim dosyalarla.Önceki görev yerimden tayin oldum.ve şu anda yeni görev yerimde çalışmaktayım.Önceki görev yerimden 5-6 tane şahıs, sözde para alıp işlemlerini yapmadığım iddiasıyla savcılığa şikayette bulunmuşlar.Savcılıkta hakkımda soruşturma başlattı.Soruşturmayı da görevi kötüye kullanma suçundan açmış.Bu kişiler farklı kişiler, ellerinde aldığıma dair herhangi bir belge, bilgi ve evrak yok.Tanık da yok.Ben de vatandaşlardan böyle bir para talep etmedim.Şikayet eden şahıslardan birisine 07.07.2008 tarihli bir masraf alındı diye kağıt vermişim ve altını imzalamışım.tutar yazmıyor.Ancak ben o kağıda yazdığım masrafı aldım ve dosyada 20 gün sonrasında masraf verildiği ve işin yapıldığı sabittir.Şahıs bana parayı 29.12.2008 tarihinde verdiğini iddia etmektedir.Ancak ben bu tarihte başka yerde geçici görevlendirmedeydim.Diğer şahısların iddiaları da böyledir.Para aldı işimizi yapmadı, görmedi diye.Savcılık soruşturmasından ne karar çıkar, dava açılır mı yoksa savcılıkta takipsizlikte mi kalır.Yardımlarınızı ve engin hukuk bilgilerinizi paylaşmanızı istiyorum.Teşekkür ederim.