devam eden bir tahliye davası ile ilgili bir sorum daha olacak ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 12 yıl önce 5 yıllığına kiraya verdiğim dükkanımı boşaltması için kiracıma 2008 mart ayında dava açtım. bu süre içinde karşı taraf ne bir itirazda bulundu nede mahkemeye çıktı. hiç ilgilenmiyor. ben ise sürekli masraf ediyorum. bu süre içinde avukatımın söylediğine göre iki hakim değişti iki sefer de hakimin izne ayrılması nedeniyle dava ertelendi. ben şuanda başkasının dükkanında kirada işimi yapıyorum. kendi dükkanım lazım olduğu halde çıkaramıyorum. mahkeme bu durumu ispatlamamı istedi ve gerekli ispatları yazılı olarak verdim. daha sonra dükkanın bana lazım olduğunu şahitlendirmemi istedi bende 4 şubat 2009 daki mahkemeye şahitleri götürdüm fakat hakim yine izne çıkmıştı dava yine ertelendi. bu durum bana biraz garip geldi karşı tarafın hiç duruşmalara gelmediği halde sonucun haklılığımıza rağmen bu kadar uzaması normal midir yoksa benim avukatım bir şeyler mi çeviriyor. bildiğim kadarıyla son çıkan kanuna göre bu dava kolay olması gereken bir dava ama uzadıkça uzuyor. bu durumda yapabileceğim bir şey var mı yardımcı olursanız sevinirim.