Selamlar;

1999-2005 Yılları arasında Yetiştirme Yurdunda Kaldım(SHCEK)
Bu yıllar arasında Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği Bölümünü Bitirdim.Bilindiği Üzere Devlet tarafından Yasa gereği Devlet memurluğu verilmekte.2005 Yılında 19 Yaşında olduğum için SHCEK'den ayrıldım.Yanlız 2005 Yılında Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulun İş sağlığı Ve İş Güvenliği Bölümünü kazanarak 2007 de Mezun oldum.Bundan Dolayı bana devlet memuriyeti Sağlık Meslek lisesindeki Acil tıp Teknisyenliği Ünvanıma verilmemektedir.Gerekçe ise Bir üst öğrenim okumam ve bu şekilde bir cok sınavdan ise diskalifiye edildim.Oysaki Bu meslek Ünvanı ile özel sektörde çalısmaktayım.Zaten özelde çalısa bilmem için bulunduğum ilin Sağlık müdürlüğünden belge çıkarılmakta o zaman neden bu görevimi devlette icaraa edemiyorum.Üniversitedeki bölüm ile Acil tıp teknisyenliği bölümü farklı.Acil tıp teknisyenliği bölümünün bir üst ünvanı olsaydım gerekçeye hak verecektim ama üst bölümü değil farklı bir bölüm.

Bu konuda ne yol izlemem gerek yada neler yapabilirim.Bana yardımcı olursanız Cok memnun olurum...

Eren Saka