Merhaba,
İşBankasın da Ana Parası 30,000 TL Olan Kredi Kartım Var.Bu Kredi Kartım Yasal Takip Sürecine Girdi Ve Bankada Bekliyor Avukata Verilmedi.Kredi Kartımın Şuanlık Toplam Borcu 43,500 TL.Benimde 30,000 Nakit Param Var Şuan da.
Bankayla Yapmış Olduğum Görüşmede Kendilerine 30,000 TL Param Olduğunu Kartın Sadece Ana Parasını Yatırabileceğimi ve Faizlerin Kesilmesini Talep Ettim.Banka Müdürü Sadece 3,500 TL Lık Faiz İndirimi Yapabileceğini Söyledi.
Şimdi Arkaşlar, Ben Dairemi Satıp Bu Borcu İyilikle Kapatmak İstiyorum.Üzerime Kayıtlı Olan Tüm Mal Varlığımda Diğer Bankalarca Hipotek Var.Yani Banka Beni İcraya Verse Bile Bu Parayı Tahsil Etmesi En Az 5 Yıl Sürer.Çünkü Mal Varlığımdaki Hipotek En Az 5 Yıl Sonra Kalkkar.Şimdi Ben Bu Kredi KArtını 30,000 Tl Nasıl Kapatabilirim.Bugün Dilkçe Yazıp Bankaya Teslim Ettim.Artık Onlar Üstlerine Gönserirler Mi Bilmiyorum.Benim Başka Başvurabileceğim Bir Yol Varmıdır ?
Ayrıca İş Bankasının Bu Kredi Kartları Takip İşleriyle İlgilenen Bir Yetkili Üst Düzey Bölümünün Telefonu Varmıdır?
Ne Olur Akıl Verin...