Merhabalar,

2 yıl önce 4 bankaya olan kredi kartı borcumu ödeyemeden ve oturdugum evide satarak yurtdışına çıkmak zorunda kalmıştım. Geçen bu süre içinde de yurtiçinde bilinen bir adresim olmadıgı için bankalardan tarafıma ulaşan herhangi bir evrak tebligat olmamıştır. Yalnız bildigim ve net bankacılıgı aracılıgıyla gördüğüm son 3 aydır ssk emekli maaşımın 1/4 üne el konmuş olması.Şimdi bir vefat haberi nedeniyle türkiyeye giriş yapacagım.Bilmek istediğim bu geçen 2 yıl süresinde hakkımda mal bildiriminde bulunmamaktan dolayı verilmiş bir disiplin cezası ve bu ceza dolayısıyla bir aranma varsa, havaalanında girişte ve tekrar çıkışımda bir sorun yaşarmıyım.Pasaportuma el koyulur mu? Mal bildiriminde bulunmamaktan dolayı verilen disiplin cezaları dolayısıyla bir aranma gbt kayırlarında görünür mü? Geçtiğimiz yıl mal bildiriminde bulunmamaktan dolayı verilen hapis cezalarının kalktıgını nette okumuştum.Böyle birşey varsa alınmış oldugu varsayılan bir disiplin cezasıda düşmüşmüdür?

Sizlerden ricam beni aydınlatacak bir cevap.Gerçekten yardıma ihtiyacım var.Teşekkürler.