merhaba arkadaşlar
benım sizlere bı sorum olacak eger yanıtlarsanız sevınecegım.benım kardesım 5 ay once esrar içmeye baslamıs ve muptelası degılım demıs ıfadesınde.ben sıze olayı bıldıgım gıbı aktarıyım.kardesımın memleketten arkadaşları gelıyo ve yasadıgı sehırdekı arkadaşları ve kardeşim memleketten gelen arkadaşlarıyla esrar almak için bulusuyorlar.ve tabıkı yakalanıyorlar.kardesım ıfadesınde ben 5 aydır ıcıyorum yenı basladım.benım buradakı arkadaslarım esrar almak ıstedı bende memletettekı arkadastan ıster alın ıster almayın ben karısmam ıstersenız arayalım demıs.yakalandıklarında satıcıdan 300 gr cıkıyor.kardesımın uzerınde bısey yok .sabıkası temız su zamana kadar karakolun onunden gecmemıs.ama sımdı mahkemesı sulh cezadan agır cezaya gırıyo.ıcerdekı arkadaşlarıda kardesım hakkında ıyı ıfade verecekler yasadıgı sehırdekı arkadaşlarıda .bızımle hıc bır maddı cıkarı yotur dıye .avukatımız ılk mahkemede %80 cıkarıcam dıyor.ve sıcılıne bı zara gelmeyecek dıyor.saygıdeger arkadaşlar bana bu konuda fıkırlerınızı yazıp benı aydınlatırsanız cok sevınecegım sımdıden tesekur edıyorum sizlere...