Arkadaslar selamlar,
Forumdaki aynı başıklı konukları okudum...
32 dairelik apartmanda süregelen sorunlardan dolayı oldukça sıkıntılı gunler geçirmekteyiz.Bu güne kadar olan süreyi merkezi kömür ısıtması yanmadan 8 aylık kızım 2 kere hastalanarak ve usuyerek geçiriyoruz.
Yöneticiye bir çok insanın güveni kalmadıgından ve kişisel çekişmelerden aidatlarla ve ayrı toplanan kömür parası odemeleri ile ilgili sorun çıktı tüm uyarilara rağmen bu kişileri de icraya vermediğinden merkezi sistem kömür yanmamakta.%51 oy çoğunluğu ile apartmana doğal gaz bağlanması kararı aldırdı.Ancak apartman 2000 m2 den buyuk oldugundan dolayı merkezi sistemin değişmesinin ancak %100 oy ile olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız.
Durumu kendisine ilettiğimizde gaz geldikten sonra mesele yok,yeni yönetim kurulu toplanınca aidatları düsürürüz,merkezi sistemi de calıstırmayız deyip herkes bireysel başının çaresine bakar diyor.Apartmandaki sorunlar nedeniyle %100 un olması hiçbir zaman mumkun degil.Merkezi sistemin yanmasını isteyen bir kişi bu durumda dava açıp merkezi sistemin tekrar faal hale gelmesini sağlayabilir mi? ki kesin olarak dava açacagını soyleyenler var. Bu durumda aynı yönetim tekrar seçilip, toplanacak aidat rakamlarını iyice düsürürse sistem nasıl işler hale getirilebilir?
Şimdiden cevaplar icin tesekkurler