28.08.2000 tarihinde öz annem üvey babamın kullandığı araba ıle kaza yaparak annemin ölümüne sebeb olmustur bu kaza neticesinde üvey babam için kamu davası açılmış ve 01.02.2002 tarihinde sonuçlanan kamu davası ıle kendisi 2 yıl hapis ve para cezası ıle cezalandırılmış fakat cezası paraya cevrilmiş .Benim sorum şu ben annemin tek çocuğuyum olay gerçekleştikten sonra ben kazanın nasıl olduğunu sormadım bile acımız hala taze ve ben o dönemde şark görevinde olduğumdan konu ile ilgilenemedim daha sonra üvey babamın yanına gıttığimde kendısı kazadan bıraz bahsettı kendisinin bir suçu olmadığını söledi ve ben şüphelendim kazadan 5 yıl sonra fırsat buldum dava dosyasını gormek ıcın kaza yerıne gıttım ve uzun lafın kısası 3 aracın karıştığı bir kazada babamın 8 de 8 suçlu olduğunu öğrendim ve 5 yıl sonra tum bu nedenlerle tazmınat davası açmaya karar verdım maddı ve manevı 25000 ytl lık bı dava actım 2006 yılında açılan davada mahkeme aleyhimize karar aldı temyize başvurduk.Tüm bu süreçte ben yine şark görevinde olmam nedeni ile konu ile ilgilenemedim ve avukatım kanalı ile herşeyi takip ettim.Fakat avukatım da başka bir avukata bu davayı takip ettirdiğinden dava istediğimiz şeyleri iafde edemeden aleyhime sonuçlandı ve ben temyiz ettikten sonra avukatımı azlettim .Şimdi sorum şu temyiz den hala bir sonuç yok bu süreç ne kadar sürer ve temyiz ile ilgili kendimiz yerel mahkeme dışında nasıl nereden bilgi alabiliriz teşekkürler