1978 yılında kardeşler arasında bolunen ve aslı mera olan yer kardeşlerden birtanesine ( nineme ) hisse olarak veriliyor. verilen yer hem mera hemde kır tabır edilen suyu olmayan bır yer diğer kadeşler burayı almadıkları için buyer kız kardeşe hısse olarak verılmış. 1994 yılında burdan yol gecince yer arsa sıtayüsüne giriyor ve diğer kardeşler burayı tekrar bolmek istiyor . olay mahkemeye intıkal ediyor mahkemeden mera kararı gelıyor .ve kaymakamlıga havale ediliyor kaymakamlık yerın tecavuze ugradıgını ve acılan mahkeme masraflarınında tecavuz edenlerden alınmasına karar veriyor . şimdi burda kadastro çalışması yapmakta devlet yine mırascılar burdan pay almak ıcın hak idda ediyorler ve mahkemeye dava acarak şikayetci oldular bu yeri bölebilirlermı ve hak alabılırlermı Saygılarım

önemli not : ninemın en buyuk abısı hakım ' e verdiği ifadesinde ben bu yeri 1978 yılında boldum diğer kardeşlerim almadıgı için kız kardeşime hısse olarak verdım diye ıfadeside vardır. 30 yıl elınde bulunan yere zilliyet kararıda verile bilirmi.