04-11-2008 De Vatan Computer den aldığım Acer Aspire 6530g serisi
bir hafta sonra hardiske recovery problemi oluştu Gerekçe ise yanliş kurulum olması
tekrar gittiğimde cihaza kurulum yapılamadığı için yenisiyle değiştirdiler
bu arada harici olaraka kullandığım ses mıxer ( kartı ) 10 fakrlı bilgisayar ve farklı
windows sürümleriyle gayet başarılı çalışan cihazım bu ace aspıre de çalışmadığınğı da farkettim
bu problemleri söylediğimde ise beni bu gün git yarın gel metoduyla her gün uğraştırdılar tam 3 kez kurulum yaptılar ama olmadı
ben istemiyorum. Anladımki bu Acer bana gore degil ve ya başka bir
leptop yada iade verin dediğimde ise 30 gün aşımına uğradığı için ve orjinal kutusu yanımda olmadığı için
geçersiz denildi şimdi burda kim suçlu bir cşhaz alıyorsunuz sonra git gel yapıyorlar 30 gün sonunda ise
sizin kutu bile yanınızda yok diyorlar yani bir cihaz aldığınızda o
cihazı her şekilde kontrol etmemiz gerekiyormuş yani örnek Eğer bir çamaşır makinesi alacaksanız yanınızda
bir kaç tane kirli çamaşırla gitmeniz ve o çamaşır makinesini orda çalıştırp güzel yıkıyormu yıkamıyormu ve kaç
saat de nekadar su harcıyor ne kadar elektirik harcıyor tama anlamıyla kontrol edip öyle almamız gerekiyormuş.
Ayrıca aldığınız o makinenin ambalaj kutusunu garanti süresi boyunca saklamanız gerekiyor yani 3 yıllık bir
garanti süresi var ise evinizin bir köşesinde 3 yıl boyunca bu kutuyu saklamanız gerekiyor aksi takdirde
suçlu durumdasınız.
Cihazı satarken bu cihaz işde böyle iyidir şöyle sağlamdır vs sonra sizin suçunuz derler ve işin içinden
sıyrılmaya çalışırlar teknik servis vardır ama servis içinde ücret isterler
diyorsunki bu cihazın 3 usb portu farklı çalışıyor ama onlar diyor bir flaş disk takarım eğer
3 port da çalışıyorsa bir problem yoktur cihazda peki madem bir problem yok o zaman neden 3 port da 2.0
olmasına rağmen ayrı hızlarda çalışıyor dediğiğinde bir cevap alamıyorsunuz.
cihazı alalı bi ay oldu ama öyle bir dilim yandıki artık Acer mi aman düşmanım başına bile vermesin diyorum
En son çare İstanbul teknik servise gitmesi gerekiyor dediler adım gibi eminki ordada oynı işlemler yapılacak ve bu
cihazda bir problem yok denip geri gönderecekler Çüki dediğim gibi bilgisi olmayan insanları bir araya toplamışlar
ve adına servis demişler eger bir servis müşterinin yüzünü güldürmüyorsa bence o servis değil bunu adı müşteri
memnuniyeti hiç iyi degil. Eger bir servis bilgisayarın şifresini bile f8 yapıp güvenli modda çalıştırarak şifreyi iptal edemeyip müşteriyi
evinden geri çağırıyorsa ben buna teknik servis demem bu bilgileri internetde arasanız milyonlarca sı karşınıza çıkar
Nitekim ups kargoyla İstabula gönderdiler 18.12.2008 18:44 scan edilen ürün
Alıcı bulunamadığı için 24.12.2008 11:59 adres degişikliği yaptılar ve farklı bir teknik servise yönlendirdiler fakata burdada alıcılar paketlerin her birini tek tek kontrol edip aldıklarını ve bu yüzden her gün verilen adrese bu kargo şirketinin gidip gediğini soylediler 25.12.2008 19:29 bu tarihe kadar hala İsatnbul sokaklarında gezip duruyor benim ve ben her gün bir yerleri arayıp derdimi anlatmakdan bıktım ben şimdi bu kadar zaman geçmesine rağmen bu konuyla ilgili bir iade ücreti talep edebilirmiyim bu konuda ki kanuni hakkım ne olur.