Merhaba arkadaşlar,

Mart ayında hafif hasarlı bir trafik kazasına karıştım, kullandığım araç ile bir servis minibüsüne hafif dokundum .Maddi olarak fazla bir hasar yok.
Ancak bu kaza sonrası servis sürücüsü tarafından darp edildim. Aracımın içerisinden çıkmama meydan kalmadan saldırıya uğradım.
Aslında bir gün önce babamı kaybetmiştim o yüzden dalgındım , bu yüzden bu saldırıyı engelleyemedim.

Olay sonucunda bölge emniyet amirliğine suç duyurusunda bulundum, fakat elimde darp edenin yani servis sürücüsünün kimlik bilgileri yoktu, sadece servis aracının plaka numarası vardı. Emniyet beni hastaneye sevketti. Hastaneden darp sonucu kafa travması geçirdiğime dair rapor aldım ve emniyette ifade verdim , memurlar raporu dosyaya koydular ( Tutanakta trafik kazasından bahsedilmedi sadece darp suçu diye yazıldı ).

Memurlar bundan sonra beklememi, savcılık tarafından dava açılacağını , o zaman mahkemede ifademi tekrarlamamı söylediler.

Fakat bugüne kadar bana bu dava ile ilgili hiçbir yazı gelmedi.

Acaba bu işlerde zaman aşımı varmı , yani 2-3 yıl sonra darp eden yapığıyla kalırmı? olay örtbas edilebilimi?

Herhangi bir yazı gelmezse ne yapmam gerekir?

Teşekkürler.