Yeni bir iş başvurusunda bulunmak üzere şahsımdan sabıka kaydı istediler kartal adliyesinden çıkardım ve sabıka kaydım var gözüküyor 4 adet mahkemeden 65.300 Ytl. çek cezası çıkmış ve gıyabımda tutuklama emri çıkmış ama ben hiç bir tebligat almadım davalardan haberim bile yoktu bu çekler ise , 2005 yılında çalıştığım şirket sahipleri üzerime ticaret firması kurdular daha sonra 2 adet çek koçanı aldılar çekleri ödediklerini söylemişlerdi daha sonra firmayı kapadıklarını söylediler bana hiç bir evrak ve belge vermediler benide işten çıkardılar. firmanın yerinide dolayoba pendikten , ikitelliye taşımışlardı.

cuma günü taşındıkları yere ulaşamadım bende pendik ga***i bankasına hesap açtığımız bankaya gittim 4 adet çekin yazıldığını söylediler diğer çeklerin geriye dönüşmediğini söylediler. Şimdi maddi durumumda yok dava açmak için bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim pazartesi yani yarın sabah adliyeye gideceğim açılan davaların yeniden görülmesini ve çekleri kullananlar hakkında dava açmaya çalışacağım ama bu ne kadar ücret tutar ve beni orada tutuklarlarmı eğer tutuklanırsam 1 eşim ve 1 çocuğum var evimde kira ailem geride kalırsa ne yaparlar ben çok zor durumdayım adamları baba bildim abi dedim beni çok müşkül duruma düşürdüler beni sadece bankaya çeki almak için yanlarında götürdüler ne yaptılar ettiler hiç bir bilgi vermediler çok güvendirmişlerdi kendilerine şimdi ben ne kadar bir süre ceza yatarım yada bu durumdan nasıl kurtulurum lütfen bu konuda bana yardım edin.