Merhaba iyi günler, ben 2 ay önce yeni çalışmaya başlayacağım firma için bankadan hesap açtırdım.Oradaki bireysel emeklilik hizmetleri beni bi kenara çekip bireysel emeklilik hesabı açmaya ikna ettiler.Güzel güzel konuşup anlaştık, ben hesabımın aktif edilme işlemini bir ay sonrasına istedi.Çünkü daha iş başı yapmamıştım ne kadar maaş alacağım belli değildi.Bu işleme erken başlarsam zorda olacağımı söyledim, o bankadan da kredi kartım var.Biz sözleşmeyi doldurduk ve 1 ay sonra işleme alınacağını söyleyip bankadan çıktım, bu arada en düşük basamaktan başlatılmasını istedim beni zorlamasın diye, müşteri temsilcisi ise yüksekten başlamam için ısrar etti ben itiraz ettim.Sonra işlem bitince bankadan çıktım.Aradan bir ay geçti kredi kartımdan para çekildiğini farkettim, itiraz başvurusunda bulundum ve sözleşmeyi iptal ettim. Paramın geri verilmesini söyledim ama oradan paramın geri verilemeyeceğini paraya el konulduğunu söylediler.Ben 1 aydır paramın geri iadesi için uğraşmaktayım her seferinde aynı şeyleri söylüyorlar ve parayı geri iade etmiyorlar.Bunun için ne yapmalıyım?