Merhaba,
Ben Fransada gorev yapan gecici sureyle bakanlik tarafindan gonderilen bir devlet memuruyum.2007 yazindan bu yana esimle anlasmali olmayan bir bosanma davamiz var ve hala devam etmekte.
9 yasinda ikiz kizlarim var benim yanimda kalmayi cok istedikleri halde babalarinin yanlarinda kalmaktalar .Cunku yaz tatilinde alip getirmedi ve bu yuzden velayette sonuclanmadan bir hak iddia edemiyorum bu konuda .Son durusmada avukatima ulasmasi gereken bilirkisi raporu gelmedi ve avukatim durusma gunu okudugu bu rapora itiraz etti.Nedeni ise bilirkisinin raporunda karsi tarafin cocuklara iyi bir ortam sagladigini bu yuzden velayetin karsi tarafa verilmesi konusundaki ifadeleriydi.Ayrica bilirkisinin benim yurtdisinda bulunmamdan dolayi bir yorum yapamayacagini belirtip ,davanin karsi tarafin lehine bir duruma donusturmesiydi.
Kisacasi son kararin verilme olasiliginin yuksek olacagi 9 gun sonraki durusmada benimle ilgili bir buradan bir bilirkisi raporu hazirlanmasi mumkun mudur?Yurtdisinda olmam ,velayetin gorulecegi son durusmada bilirkisi raporu olmamasi benim aleyime gorunuyor.
Bu konuda cevap verebilirseniz cok memnun olacagim.
Simdiden tesekkur ederim.
Saygilarimla.