Ben yaklaşık 5 yıl önce eşimden ayrıldım. Eski eşim boşanma zamanı benden tazminat ve yüksek nafaka koparmak amacı ile benim iktidarsız olduğum, birlikte olmadığımız gibi yalanları söyleyerek dava açtı. Sonra dava anlaşmalı boşanma ile bitti.

Boşanmanın arkasından da çevrede bu söylentilere ailecek devam ettiler. Hatta bu süreçte benim yeni yapacağım evliliğe bile bu söylentiler engel oldu. Bu süreçte kendim adli tıpa başvurdum onlar beni yönlendirdiler ve bir tıp fakültesinden hem psikiyatri hemde bevliyeden sağlam raporu aldım.

Fakat şu anda farklı bir sorun yaşıyorum. Bu söylentiler oldukça fazla yayılmış hatta oğlumun benden olmadığına dair söylentiler başlamış durumda. Benim bu konuda şüphem yok ama bu söylentilerde eski eşimin sorumsuzca davranmasından kaynaklanıyor.

Şimdi konu ile ilgili dava açmak istemiyorum. İleride oğlum büyüdüğünde ona bu durumu anlatmakta zorluk çekerim ve annesi bunu benim alehime kullanır.Kaldıkı hala gereksiz nedenlerle süren mahkemelerimiz devam ediyor. Ama bu durumu belgelemem lazım ,nihayetinde bu üçümüzünde namusunu ilgilendiriyor. Dava açmaz isem bu söylentiler devam edecek. Bu sefer oğlumun ve benim adım kötüye çıkacak. Annesi oğlumun namusudur onunda adı çıkacak.

Ne yapacağımı bilemedim.

Sizlerden öğrenmek istediğim. Bu davayı hem eski eşim hemde ben aynı anda dilekçe vererek durumu hakime izah ederek babalık testinin yapılmasını talep etme şeklinde açabilirmiyiz. Babalık testinin 3000 YTL civarında olduğu söyleniyor bu durumda bunun masrafıda ortak olarak ödenirmi. (maddi olarak sıkıntıdayım.) Özel laboratuar testleri var ama bunu gizlice kendim yaptırmayıda düşündüm ama buda onursuzca bir davranış olur diye vazgeçtim.

Sizlerin bu konuda bir önerisi varmı.

Saygılarımla

ilginiz için teşekkür ederim.....