öncelikle hepinize saygılarımı sunarım ben 2005 tarihinde bir dükkan açtım uydu alıcısı üzerine x bir firmayla çalışıyordum 1 yıl çalıştıktan sonra benden teminat çeki istediler bende bunlara firma adına çek verdim 7 adet ve bu çekler karşılığında firma bana kendi antedli kağıdına şu şu numaralı çekler teminat olarak alınmıştır vadeleri geldiğinde firmaya iade edilecektir diye yazı verdiler 4 sy sonra bankadan bir telefon geldi takasta çekiniz var diyebaktımki benim teminat olarak verdiğim çeklerin hepsini faktorink şirketlerine kırdırmışlar ben tabi noterden bir yazıyla bankaya artık protesto çektim çekleri yazdırmaktan kurtardım ama faktorin şirketleri beni mahkemeye verdi icralar başlattılar bu arada bende kadıköy ticaret mahkemesine firma adına dava açtım ama firma bu şekilde piyasayı 2006 da 3 tirilyon piyasayı dolandırmış kadıköye açtığım dava çeklerle ilgili dava birde mali suçlar birosunada şikayette bulundum tabi bu arada firmanın mail order dene kart çekimlerindende 60 bi ytl nakit alacaklıyım firma kapanınca paralarımda gitti bu arada bankalara olan borçlarımı 2 senedir ödeyemez hale geldim bankalara olan 70 bin ytl borcumda 150 bin ytl,ye çıktı ne davalar bitiyor ne borçlarımı ödeye biliyorum mahkemelere tüm belgeleri ibraz ediyorum ama bir türlü haklılığımı anlatamıyorum bir çıkmaza girdim bankalar bir yerden diğerleri bir yerden kaç kez intihara kalkıştım ama çocuklarım aklıma gelince faz geçtim allah rızası için bana bir çıkar yol gösterin başbakanlığa kadar bile mail yazdım 3 çocuğum var yaşamamın tek sebebi onlar bu parayı ödemem imkansız her şeyim gitti işim evim arabalarım tek korkum benim bu zafiyetimden yaralanmak isteyenlerden kendimi korumak yani borcuma karşılık elime bir silah verip beni daha kötü bir karanlıklığa sürüklenmekten korkuyorum ne yapmalıyım sizlerden bir fikir bir yardım istiyorum saygılarımla Ali Demirkaya