Merhabalar,
Benzin alışverişi sırasında bir form doldurdum ve ertesi gün bir yetkili arayarak yapılan çekiliş sonrasında Ilgaz Mountain Resortta 4gece 5 gündüz 4 kişilik tatil kazandığımız ancak hediye çekini alabilmek için ertesi gün tanıtım toplantısına gitmemiz gerektiği bildirildi. Tanıtım programına ailemle beraber gittik bir devre-mülk satışı ile ilgili 2 saatlik bir tanıtım yapıldı ve daha sonra hediye çeki verildi. Bize daha önceden 4 kişi olarak belirtilen tatil organizasyonu hediye çekinde 2 kişi olarak belirtilmişti. Bu durum üzerine beni telefonla arayıp kazandığımı belirten bayanı aradım sorunu anlattım ve bana hediyenin tekrar 4 kişilik olduğunu ve bilgi alıp döneceğini söyledi. Ancak daha sonra kendisi aramayınca ben kendisini tekrar aradım ve yöneticilerin kendi bilgisi dışında tatili 2 kişilik olarak değiştirdiklerini belirtti. Ben 24 saat içinde nasıl değişebildiğini sordum ve bunun bir aldatmaca olduğunu belirttim. Kendisi de bana nereye şikayet edersen et bir şey elde edemezsin diyerek telefonu yüzüme kapattı. Açıkçası çok rahatsız oldum ve günümüzde en önemli şey olan 2 saatimizi kaybettik.
Bu konu hakkında görüşlerinizi veya yönlendirmelerinizi almak beni mutlu edecektir.