Öncelikle böyle bir siteyi açıp bizleri aydınlattığınız için teşekkür ederim inanın sizlere ihtiyacı olan haklarının neler olduğunu bilmeyen arkadaşımız çok benim sorum ise ben bir otogar işletmesinde çalışıyorum hareket personeli ( yani araçların her türlü kontrolünü) yapıyoruz işletmenin tabi uygulamış olduğu kuralları var bu kurallara uymayanlara cezei işlem uyguluyoruz (encümen kararları doğrultusunda)ama tabi otbüs şoförü veya sahibi ödemek istemiyor ve üzerimize yürüyor şahsımıza hakeret,küfürler ediyor ama işletme bu duruma göz yumuyor şikayetçi olacaksan şahsi meselen diyor ben butür olaylardan piskolojik olarak etkileniyorum ve insanlara davranış şeklim bile değişiyor agresif oluyorum bugünde aynı olay yaşandı ve ben şirketimden tutanak tutmasını istedim ama amirlerim sen tut biz imzalarız dediler ve imzaladılar ben bu tutanakla işyerinde butür olaylardan etkileniyorum diyerek elimdeki tutanakla işyerinden ayrılmak istiyorum diyerek başvursam tazminatımı talep edebilirmiyim bu arada 3 yıldır çalışıyorum ilginize teşekkür ediyorum konu hakkında bilgisi olanlar arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur aydınlanırım