Merhaba,

Bir sene önce bir adet elektronik ürün satın aldım. Ürün halen 2 yıllık garanti süresi kapsamındadır. Üründe arıza olduğu için geçen ay servise teslim ettim, ve 30 iş günü dolduktan sonra da servisi arayarak eğer ürünün tamiri bitmediyse seçimlilik hakkıma istinaen yeni bir ürün talebinde bulundum. Servis bana, ürünü satın aldığım zaman garanti sağlayan firmanın iflas edip battığını, şu anda başka bir firmanın ürünün garantisini sağlamakla mükellef olduğunu, ürün tamir olana kadar beklemem gerektiğini, şu anda yapılan tamir işleminin hatır-gönül işi şeklinde yapıldığını, yoksa mahkemeye giderek bir şey kazanamayacağımı söyledi. Sorularımda anlam karmaşası olmaması için iflas edip kapanan firmayı A, şu anda garanti sağlayan ithalatçı firmayı da B olarak isimlendirirsek;
1- Garanti belgemin üzerinde A firmasının ismi ve kaşesi var, bu B firmasının bu ürünün garanti şartlarını yerine getirme yükümlülüğünü ortadan kaldırır mı? Tamir edilen ürün için sonradan bir ücret talep etme hakları olur mu?
2- Seçimlilik hakkımın uygulanmasında B firmasının bir sorumluluğu var mıdır? Mahkemeye gitmem durumunda B firmasını 30 iş günü içerisinde ürünü tamir etmedikleri ve seçimlilik hakkımı ihlal ettikleri için cezaya çarptırabilir miyim?

En kısa sürede eğer yasal işlem başlatma hakkım varsa bunu kullanmak istiyorum, bu yüzden cevaplarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Saygılar