merhaba, kendime ait bir forum sitem var ve forum yazılımım falan herşeyim lisanslı. Bugün site adminlerinden birisine; "x nickli üyeyi banlamazsan, siteyi hackleriz." şeklinde bir tehdit gönderilmiş. İlgili admin arkadaş tehdidi bana gönderince, bende sitenin yedeğini aldım ve tehdit eden arkadaşa iletmesi için bir küfür yazdım, admin arkadaşımda konuşurken bunu kendisine iletmiş. Bu konuşmalardan bir süre sonra, sitenin anasayfasının ve login.php sayfasının değiştiğini gördüm. Bu durumda benim nereye ve nasıl şikayet etmem gerekir? sunucu yakın bir arkadaşıma ait olduğu için, root şifresi elimde var ve apache logları dahil, tüm loglara ulaşabiliyorum; gerekli yerlere teslim edebilirim. Şimdi bu küfür olayı (tehditten sonra ettim) benim için aleyhte bir durum yaratır mı? şuan 18 yaşımı doldurmamış olmam (18 yaşımın içindeyim) şikayete engelmidir? kullandığım forum sistemi (vbulletin 3.8.0 beta1) satılan firmaca daha stabil olarak belirtilmediğinden, bunu kullanmış olmam, şikayet ve yaptırım anlamında aleyhime döner mi?