Forumla ilgili herkese saygılar sunarım.Bu başlığı açmadan önce konuyla ilgili tüm başlıkları okuduğuma inanmanızı isterim.Fakat benim sorunuma uygun konu bulamadım.İsim ekleme ile ilgili sorumu sormak istiyorum.Benim kızım 7 yaşında ve ilkokul 1. sınıfa gidiyor ve ismi benim çok beğenerek koyduğum İzel.
Fakat kızım 2-3 yıldır "Babacığım ben ismimi sevmiyorum,benim ismim Elif olsun" diye ısrarla başımın etini yiyiyor.Hatta bebeğinin ismini de "Elif" koymuş.Babaannesi de torunu Elif ismini seviyor diye kızıma "Elif " diye hitap ediyor.Bazende arkadaşlarının bir kısmı "İzel" yerine "Dizel "diye dalga geçtiklerini söylüyor.Ben mümkün olduğunca müsade etmiyorum ama çocuk işte üzülüyor ve Elif ismini aldığında çok mutlu olacağını söylüyor.İlgili konuları okuduğumda isim ekleme veya değiştirmede geçerli bir sebeb ve şahitler gerektiği belirtilmiş.Kızımın manevi ve duygusal anlamda benden böyle bir talepte bulunması, psikolojik olarak ta olsa tatmin olması ve mutlu olmasını istememi gerekçe olarak göstermem yeterli olurmu.?
İlginiz için şimdiden teşekkür eder,işlerinizde başarılar dilerim..........