Boşama davasındaki beraberlik fotoğrafları ve aldatıcı suç unsurları.
merhaba ben eşimle 6 aydır ayrıyım ve davamız sürüyor ben boşanmak istemiyorum.Acak eşim ısrarla benden boşamak istediğini soyluyor.baa bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
1- eşimle bu süre zarfında araara bir araya geliyoruz.ve el ele çekilmiş fotoğraflarımız var.bunlar davanın reddini oluştururmu.
2-çocugun velayeti annesinde.Ancak eşimin başka bir insanla görüştüğünden şüphe duyuyorum.Telefon kayıtları istenebilirmi.
3-Eşim arkadaş bulma sitelerine ilşkisi yok-kısa surel ilişki-ensest ilişki -uzunsüreli ilişki diye üye olmuş ve kendine ait açık fotoğrafları steye eklemiş.Bunuda benim iş arkadaşım görüyor ve bana gösteriyor.Sonuçta halen benim soyadımı taşıyor.Bende bunları bağlı bulundugu site uzerinden yazıcıdan çıktısını aldım. Bunları yapması velayet ve karşı tazminat davası konusunda bana yardımcı olurmu.
4-Eşim şuan çalışıyor ancak sigortalı değil.Gecenlerde otobus durağında onu yanında bir arkadaşı ile gördüm ve sordugumda iş arkadaşım dedi.Bunlar benden istediği tazminat konusunda bana neyönde artı getirir. şimdiden teşekkürler .
Re: Boşama davasındaki beraberlik fotoğrafları ve aldatıcı suç unsurları.
cipila35 rumuzlu üyeden alıntı
merhaba ben eşimle 6 aydır ayrıyım ve davamız sürüyor ben boşanmak istemiyorum.Acak eşim ısrarla benden boşamak istediğini soyluyor.baa bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
1- eşimle bu süre zarfında araara bir araya geliyoruz.ve el ele çekilmiş fotoğraflarımız var.bunlar davanın reddini oluştururmu.
2-çocugun velayeti annesinde.Ancak eşimin başka bir insanla görüştüğünden şüphe duyuyorum.Telefon kayıtları istenebilirmi.
3-Eşim arkadaş bulma sitelerine ilşkisi yok-kısa surel ilişki-ensest ilişki -uzunsüreli ilişki diye üye olmuş ve kendine ait açık fotoğrafları steye eklemiş.Bunuda benim iş arkadaşım görüyor ve bana gösteriyor.Sonuçta halen benim soyadımı taşıyor.Bende bunları bağlı bulundugu site uzerinden yazıcıdan çıktısını aldım. Bunları yapması velayet ve karşı tazminat davası konusunda bana yardımcı olurmu.
4-Eşim şuan çalışıyor ancak sigortalı değil.Gecenlerde otobus durağında onu yanında bir arkadaşı ile gördüm ve sordugumda iş arkadaşım dedi.Bunlar benden istediği tazminat konusunda bana neyönde artı getirir. şimdiden teşekkürler .
1-Hakimin takdirinde. Sizden boşanmak isteyen eşiniz neden siiznle elele fotoğraf çektirsinki ? Eğer davanızı şiddetli ve birdaha bir araya gelmenizi engelleyecek bir anlaşmazlığa dayalı ise ve dava açıldıktan sonra birlikte olduysanız ve birlikteliğiniz varsa eşinizi yada eşiniz sizi bu kusurdan dolayı affetmiş sayılırsınız.
2-Çocuğun velayetinin annede olması ile eşinizin başka biri ile görüşüyor olması arasındaki bağıntı nedir. Telefon kayıtlarını değil ancak eşinize ait gsm numarasının görüşme bilgilerini (hangi nuara / hangi zamanda aranmış / kontör bilgisi gibi) isteyebilir mahkeme.
3-Dikkat edin.. Bu siteye eşinizin üye olduğunu ispatlamanız gerekir. Sonuçta eşinizi oraya sırf rahat boşanabilmek için sizin üye ettiğinizi de iddia edebilirler. Siz bu iddianızı ispatlayamazsanız aleyhinize tazminat davası bile açabilir eski eşiniz. Kuvvetle ihtimalde kaybedersiniz.
4-Eşinizin talep ettiği tazminat ile çalışıyor olması arasında bir bağıntı yok. Ancak nafaka ödemeniz konusunda eşiniizn çalıştığını ispatlayabilirseniz hiç yada az miktarda nafaka ödeme durumu söz konusu olabilir.
bunları lütfen avukatınızla da paylaşınız.. geçmiş olsun..
.
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
1-Hakimin takdirinde. Sizden boşanmak isteyen eşiniz neden siiznle elele fotoğraf çektirsinki ? Eğer davanızı şiddetli ve birdaha bir araya gelmenizi engelleyecek bir anlaşmazlığa dayalı ise ve dava açıldıktan sonra birlikte olduysanız ve birlikteliğiniz varsa eşinizi yada eşiniz sizi bu kusurdan dolayı affetmiş sayılırsınız.
2-Çocuğun velayetinin annede olması ile eşinizin başka biri ile görüşüyor olması arasındaki bağıntı nedir. Telefon kayıtlarını değil ancak eşinize ait gsm numarasının görüşme bilgilerini (hangi nuara / hangi zamanda aranmış / kontör bilgisi gibi) isteyebilir mahkeme.
3-Dikkat edin.. Bu siteye eşinizin üye olduğunu ispatlamanız gerekir. Sonuçta eşinizi oraya sırf rahat boşanabilmek için sizin üye ettiğinizi de iddia edebilirler. Siz bu iddianızı ispatlayamazsanız aleyhinize tazminat davası bile açabilir eski eşiniz. Kuvvetle ihtimalde kaybedersiniz.
4-Eşinizin talep ettiği tazminat ile çalışıyor olması arasında bir bağıntı yok. Ancak nafaka ödemeniz konusunda eşiniizn çalıştığını ispatlayabilirseniz hiç yada az miktarda nafaka ödeme durumu söz konusu olabilir.
bunları lütfen avukatınızla da paylaşınız.. geçmiş olsun..
.
1 - BENİMLE BERABER SARMAŞ DOLAŞ ÇEKİLMİŞ TARİH VE SAAAT GÖSTEEN FOTOĞRAF VAR.aYRICA ABLASIDA DAHİL OLDUGU AYRI BİR FOTOĞRAFIMIZ DAHA VAR .
2-EŞİM ÇOCUGUNLA İLGİLENMİYOR ÇOCUGU ANNESİ BAKIYOR VE O GECE YARILARINA KADAR DIŞARIDA.
3-BU SİTEYE KENDİ ÜYE OLMUŞ VE BENDEN SONRAKİ ÇEKİLDİĞİ FOTOĞRAFLARI EKLEMİŞ.BUNUDA HERŞEKİLDE İSPAT EDEBİLİYORUM.AYRICA ERKELERDEN İNTİKAM ALMAK İÇİN ONLARLA DALGA GECMEK İÇİN BU YOLA BAŞVURDUGUNU SOYLUYOR
4-TAZMİNAT KONUSUNDADA SONUÇTA BEMLE EVLİ İKEN HERHANG BİR ERKEKLE ONU YANYANA GÖRMEK BANA AÇTIGI TAZMİNAT DAVASINA ETKİ ETMEZMİ.sONUCTA BBENİM SOYADIMI TAŞIYOR HALEN
1 - BENİMLE BERABER SARMAŞ DOLAŞ ÇEKİLMİŞ TARİH VE SAAAT GÖSTEEN FOTOĞRAF VAR.aYRICA ABLASIDA DAHİL OLDUGU AYRI BİR FOTOĞRAFIMIZ DAHA VAR .
2-EŞİM ÇOCUGUNLA İLGİLENMİYOR ÇOCUGU ANNESİ BAKIYOR VE O GECE YARILARINA KADAR DIŞARIDA.
3-BU SİTEYE KENDİ ÜYE OLMUŞ VE BENDEN SONRAKİ ÇEKİLDİĞİ FOTOĞRAFLARI EKLEMİŞ.BUNUDA HERŞEKİLDE İSPAT EDEBİLİYORUM.AYRICA ERKELERDEN İNTİKAM ALMAK İÇİN ONLARLA DALGA GECMEK İÇİN BU YOLA BAŞVURDUGUNU SOYLUYOR
4-TAZMİNAT KONUSUNDADA SONUÇTA BEMLE EVLİ İKEN HERHANG BİR ERKEKLE ONU YANYANA GÖRMEK BANA AÇTIGI TAZMİNAT DAVASINA ETKİ ETMEZMİ.sONUCTA BBENİM SOYADIMI TAŞIYOR HALEN
Fotoğraflar manupile edilebilir materyallerdir. Üzerinde tarih ve saat yazabilir. Bunu biraz bilgisayar biraz photoshop hatta photomanager yazılım bilgisi olan herkes yapabilir. Ayrıca bu fotoğraflar sizden boşanması için değil, aksine mutlu ve mesut olduğunuza delil teşkil eder.
Çocuğunuza annesinin bakıyor olması suç değil kusur değil, boşanan her kadın dizini kırıp evde çocuğa bakmıyor, ekonomik olarak ayakta durmaya ihtiyacı var. Çalışan kadınların çocuklarına kim bakıyor ? Eğer eşinizin gece yarılarına kadar dışarıda oluşunu (iffetsiz bir yaşam sürmeye) bağlamaya çalışıyorsanız, bu iddianızıda ispatlamanız gerekir.
Dediğim gibi fotoğraflar üzerinde oynama yapılabilen belgelerdir. O resimlerin ve o üyelik işlemlerinin eşiniz tarafından ve eşinizin kullandığı bir bilgisayardan yapıldığını ispatlamalısınız. Eğer o üyelik genel bir bilgisayar (internetcafe) gibi bir yerden yada sizin evinizden (sonuçta eşinizle el ele zaman geçirdiğinize göre evinize gelmiş bunu ordan da yapmış olabilir) yapıldığı ortaya çıkarsa yada eşiniz kendisini zor durumda bırakmak için bunun sizin tarafınızdan yapılmış olabileceğini iddia ederse zor durumda kalırsınız. Üstelikte tazminat ödemek zorunda kalırsınız. iddialarınızın tamamını sağlam tanık ifadeleri ve yan delillerle desteklemelisiniz. Aksi halde işiniz zor görünüyor.
Siz bir kadınla yanyana olduğunuzda kötü (!) bir şeymi yapmış oluyorsunuz ki, eşinizin bir başka erkekle yanyana oluşu kötü (!) olarak yorumlansın. Sizde halen yasal olarak evlisiniz ve sadakat yükümlülüğünüz var.. Yanınızda bir hanımın olması sizi sadakatsız yapmazmı bu durumda.. Bir düşünün isterseniz.
Bu bahsinde eşinizin talep ettiği tazminat ile ilgisi yok.. Tabii çooook absürd bir durumu ispatlayabilirseniz durum değişir.
Ancak anlamakta güçlük çektiğim şey şu... Eşiniz sizden boşanmak istiyor, tazminat talep ediyor, ancak sizinle el ele sarmaş dolaş da resimler çektiriyor.. Enteresan geldi bana.. neden böyle davranıyor acaba..
Konu Abdullah Yaman tarafından (03-11-2008 Saat 22:11:56 ) de değiştirilmiştir.
Fotoğraflar manupile edilebilir materyallerdir. Üzerinde tarih ve saat yazabilir. Bunu biraz bilgisayar biraz photoshop hatta photomanager yazılım bilgisi olan herkes yapabilir. Ayrıca bu fotoğraflar sizden boşanması için değil, aksine mutlu ve mesut olduğunuza delil teşkil eder.
Çocuğunuza annesinin bakıyor olması suç değil kusur değil, boşanan her kadın dizini kırıp evde çocuğa bakmıyor, ekonomik olarak ayakta durmaya ihtiyacı var. Çalışan kadınların çocuklarına kim bakıyor ? Eğer eşinizin gece yarılarına kadar dışarıda oluşunu (iffetsiz bir yaşam sürmeye) bağlamaya çalışıyorsanız, bu iddianızıda ispatlamanız gerekir.
Dediğim gibi fotoğraflar üzerinde oynama yapılabilen belgelerdir. O resimlerin ve o üyelik işlemlerinin eşiniz tarafından ve eşinizin kullandığı bir bilgisayardan yapıldığını ispatlamalısınız. Eğer o üyelik genel bir bilgisayar (internetcafe) gibi bir yerden yada sizin evinizden (sonuçta eşinizle el ele zaman geçirdiğinize göre evinize gelmiş bunu ordan da yapmış olabilir) yapıldığı ortaya çıkarsa yada eşiniz kendisini zor durumda bırakmak için bunun sizin tarafınızdan yapılmış olabileceğini iddia ederse zor durumda kalırsınız. Üstelikte tazminat ödemek zorunda kalırsınız. iddialarınızın tamamını sağlam tanık ifadeleri ve yan delillerle desteklemelisiniz. Aksi halde işiniz zor görünüyor.
Siz bir kadınla yanyana olduğunuzda kötü (!) bir şeymi yapmış oluyorsunuz ki, eşinizin bir başka erkekle yanyana oluşu kötü (!) olarak yorumlansın. Sizde halen yasal olarak evlisiniz ve sadakat yükümlülüğünüz var.. Yanınızda bir hanımın olması sizi sadakatsız yapmazmı bu durumda.. Bir düşünün isterseniz.
Bu bahsinde eşinizin talep ettiği tazminat ile ilgisi yok.. Tabii çooook absürd bir durumu ispatlayabilirseniz durum değişir.
Ancak anlamakta güçlük çektiğim şey şu... Eşiniz sizden boşanmak istiyor, tazminat talep ediyor, ancak sizinle el ele sarmaş dolaş da resimler çektiriyor.. Enteresan geldi bana.. neden böyle davranıyor acaba..
eşim gerçekten bu konularda dengesizdir.En başta bu fotoğrafımız dışarıda bir kafede çekildi ve oğlumun doğum gününü kutlamıştık. ozaman çekildik zaten bir fotoğrafta ben ve eşim tek olarak elele durumdaydık.Diğer fotodada ablası ben eşim ve oğlum vardı.
Ayrıca şuan yaşadıgı ailesinin evinde internet var ve uyeliği ordan yapmış.Ayrıca facebook mayolu fotoğraflarını eklemiş ve ben bunların hepsii baskısını aldım ve
baskının altında fotoğrafların şifre kodlarıda çıkmış durumda yanionların evinden yapıldıgına dair tam br delil olarak gösterilebilir.
peki bir erkekle elele fotoğrafı elimde var desem bu hakim çin bir anlam ifade edermi velayet konusuda.
eşim gerçekten bu konularda dengesizdir.En başta bu fotoğrafımız dışarıda bir kafede çekildi ve oğlumun doğum gününü kutlamıştık. ozaman çekildik zaten bir fotoğrafta ben ve eşim tek olarak elele durumdaydık.Diğer fotodada ablası ben eşim ve oğlum vardı.
Ayrıca şuan yaşadıgı ailesinin evinde internet var ve uyeliği ordan yapmış.Ayrıca facebook mayolu fotoğraflarını eklemiş ve ben bunların hepsii baskısını aldım ve
baskının altında fotoğrafların şifre kodlarıda çıkmış durumda yanionların evinden yapıldıgına dair tam br delil olarak gösterilebilir.
peki bir erkekle elele fotoğrafı elimde var desem bu hakim çin bir anlam ifade edermi velayet konusuda.
Dediğim gibi ispat edemeyeceğinz her iddia size ters tepebilir. Facebook yada diğer siteler her neresi ise buralara yapılan üyeliklerin bizzat kendisi tarafından kendsine ait ama sizin ulaşamayacağınız bir bilgisayardan yapıldığını, varsa dijital kayıtları, sms bilgisi, messenger kayıtları (log), e-mailler ve fotoğraflar delildir. Mahkemeden eşinizin evde kullandığı bilgisayar için tedbir ve bilirkişi incelmesi de isteyebilirsiniz. Boşanma davalarında sunduğunuz deliller hakimin takdirindedir. Çok sayıda ancak eşiniz ve diğer bir kişiyi işaret eden deliller karine oluşmasına neden olur. Hakim bu durumu göz ardı etmez. Ben kendi davamda karşı tarafı yani 3 ncü kişiyi ve onun eşini bile tanık olarak dinlettim hemde 2 şer kez. Velayet ayrı bir durum çocuğun yaşı psikolojik sosyal ve gelişimine dair en uygun tarafa verilecektir. Bu anlamda genelevde çalışıyor olmasına rağmen çocuğunun velayetini alan kadınlar var. geçmiş olsun..
Konu Abdullah Yaman tarafından (03-11-2008 Saat 22:42:14 ) de değiştirilmiştir.
Dediğim gibi ispat edemeyeceğinz her iddia size ters tepebilir. Facebook yada diğer siteler her neresi ise buralara yapılan üyeliklerin bizzat kendisi tarafından kendsine ait ama sizin ulaşamayacağınız bir bilgisayardan yapıldığını, varsa dijital kayıtları, sms bilgisi, messenger kayıtları (log), e-mailler ve fotoğraflar delildir. Mahkemeden eşinizin evde kullandığı bilgisayar için tedbir ve bilirkişi incelmesi de isteyebilirsiniz. Boşanma davalarında sunduğunuz deliller hakimin takdirindedir. Çok sayıda ancak eşiniz ve diğer bir kişiyi işaret eden deliller karine oluşmasına neden olur. Hakim bu dururmu göz ardı etmez. Ben kendi davamda karşı tarafı yani 3 ncü kişiyi ve onun eşini bile tanık olarak dinlettim hemde 2 şer kez. Velayet ayrı bir durum çocuğun yaşı psikolojik sosyal ve gelişimine dair en uygun tarafa verilecektir. Bu anlamda genelevde çalışıyor olmasına rağmen çocuğunun velayetini alan kadınlar var. geçmiş olsun..
peki sizide çok sıktım ama son bir soru
eşimle şahitler dinlendi ve bu mahkemede hakmin karar verme ihtimali yuksek gozukuyor.Ben bu delilleri şimdi dilekçe ile başvursam ayrıca Telefon kayıtları ve bilgisayar için tedbir ve blirkşi istesem bunlar davnın uzamasında bir neden gösterirmi.Birde ayrıca bukadar olaya ragmen ben eşmi seviyorum ve onu üzmek istemyorum.
peki sizide çok sıktım ama son bir soru
eşimle şahitler dinlendi ve bu mahkemede hakmin karar verme ihtimali yuksek gozukuyor.Ben bu delilleri şimdi dilekçe ile başvursam ayrıca Telefon kayıtları ve bilgisayar için tedbir ve blirkşi istesem bunlar davnın uzamasında bir neden gösterirmi.Birde ayrıca bukadar olaya ragmen ben eşmi seviyorum ve onu üzmek istemyorum.
Kaçıncı duruşma bilmiyorum. Ama şu var. Her dava davanın açıldığı tarihteki durumu ile değerlendirilir ve bu nedenler üzerine görülür. Sizin eşinizle ilgili edindiğiniz ve iddia etiğiniz bilgiler deliller anladığım kadarı ile mevcut boşanma davanızın konusu ile ilgili değil. Hatta davacı olan eşiniz ve siz davalı durumdasınız üstelikte boşanmak istemiyorsunuz. Mahkemeye bu aşamada delil sunmak (eğer karşı dava açmamış iseniz ve açtıysanız bile nedenleri sadakatsizlik olmalı) mümkün görünmüyor. Avukatınızla görüşüp mevcut dava dahilinde yada ayrıca bir dava açarak hakkınızı arayabilirsiniz. Doğal olarak da mahkeme süreci uzayacaktır. Ama derseniz ki eşimi seviyorum, HER ŞEYE RAĞMEN EVLİLİĞİME DEVAM EDECEĞİM o zaman bu tür bir girişimde bulunmayın. Hakime de aynını (EŞİNİZİ SEVDİĞİNİZİ) söyleyin sizi boşamasın devam edin gitsin.. Ama lütfen bunları bir avukat arkadaşla görüşün.. Hatalı bir eylem yada söylem sonucunda (az önce bir başka yerde de yazdım) ileride üzülebilirsiniz..
Kaçıncı duruşma bilmiyorum. Ama şu var. Her dava davanın açıldığı tarihteki durumu ile değerlendirilir ve bu nedenler üzerine görülür. Sizin eşinizle ilgili edindiğiniz ve iddia etiğiniz bilgiler deliller anladığım kadarı ile mevcut boşanma davanızın konusu ile ilgili değil. Hatta davacı olan eşiniz ve siz davalı durumdasınız üstelikte boşanmak istemiyorsunuz. Mahkemeye bu aşamada delil sunmak (eğer karşı dava açmamış iseniz ve açtıysanız bile nedenleri sadakatsizlik olmalı) mümkün görünmüyor. Avukatınızla görüşüp mevcut dava dahilinde yada ayrıca bir dava açarak hakkınızı arayabilirsiniz. Doğal olarak da mahkeme süreci uzayacaktır. Ama derseniz ki eşimi seviyorum, HER ŞEYE RAĞMEN EVLİLİĞİME DEVAM EDECEĞİM o zaman bu tür bir girişimde bulunmayın. Hakime de aynını (EŞİNİZİ SEVDİĞİNİZİ) söyleyin sizi boşamasın devam edin gitsin.. Ama lütfen bunları bir avukat arkadaşla görüşün.. Hatalı bir eylem yada söylem sonucunda (az önce bir başka yerde de yazdım) ileride üzülebilirsiniz..
teşekkürler.Ozaman ben eşime aynı dava altında karşı dava açmam gerekiyor.
gerçi eşimde onu ekadar sevdğimi bldiği için elnde koz olarak kullaıyor.Bugune kadar yaptıgı tum hataları gözardı ettim ama hata etmişim.VERdiğiniz bilgiler içn teşekkürler.Ben bu kouyu başka bir avukat aracılığıyla mahkemeye sunacağım teşekkürler.
teşekkürler.Ozaman ben eşime aynı dava altında karşı dava açmam gerekiyor.
gerçi eşimde onu ekadar sevdğimi bldiği için elnde koz olarak kullaıyor.Bugune kadar yaptıgı tum hataları gözardı ettim ama hata etmişim.VERdiğiniz bilgiler içn teşekkürler.Ben bu kouyu başka bir avukat aracılığıyla mahkemeye sunacağım teşekkürler.
Rica ederim faydam oldu ise ne mutlu.. Geçmiş olsun yeniden..
Merhaba bir olay yaşadım ben kurs ortamında biri ilet tanıştım ve daha sonra konuştuk bir süre sonra bana evliyim ama şuna boşanma aşamasındayım dedi...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Borcumdan dolayi kardesimin evine...
05-09-2025, 04:34:26 in Borçlar Hukuku