Merhabalar

Bir ilaç firmasında tıbbi mübessil olarak çalışmaktayım.Birkaç gün önce şefimle beraber bölge ziyaretinde bulunduk.Ve bölgemde bir doktor daha önce ona hiç gitmediğimi müdürümün yanında soyledi.Bunun üzerinede müdürüm aşagıdaki suçlamalara karşılık olarak savunmamı istedi.Ancak ben daha önce hiç savunma yazmadığım ve bu konuda bilgim olmadığımdan nasıl yazmam konusunda hiçbir fikrim yok.Suçlamalar şu şekildeydi:
1- Sizlere uzman doktorların önemini vurguladığımız halde .... hastanesindeki ... doktora gitmediğiniz ve raporlarınızda buraya gidlmiş olarak gösterdiğiniz

2- Aynı zamanda eczanelerede yeterli ilgiyi göstermediğiniz gozlenmiş olup bu konular hakkındaki savunmanızı 5 gün içerisinde tarafıma bildirnmeniz .......

Ben konuyu şu şekilde açıklayayım.Şefimin dedikleri doğru.Ancak bize her zamanda şu şöylenir verim alamadığınız yerlerde vakit kaybedeceğinize verim alabileceğiniz yerlere daha çok önem verebirsiniz.(ki bende o şekilde davranırım)Oraya gidiliyormuş gibi göstermemin nedeni ise biz programlarımız belli bir kural çerçevesinde yapıyoruz ve bu kuralların bozulmamsı için bu şekilde gosterdim.

Bunlara bağlı olarak savunmamı nasıl hazırlayabilrim?