05 Ekim 2008 Tarihinde sınava girdim 100 soru soruldu sorular 07 ekim 2008 tarihinde açıklandı. bu sorulara 3 gn içinde itiraz edilmesi gerekiyordu. bende 12 soruya yanlış,eksik ve anlamsız olduğu için itiraz ettim. sınavda başarı için 70 gerekiyor ancak 66 alıyorum. itirazlarım ve diğer sınava girenlerin itirazı neticesinde 3 soru iptal edilmesi için Gümrük Müsteşarlığı, Sınvı yapan Milli Eğitim Bakanlığına yazı gönderdi. şimdi olasık itibariyle 69 da kalacağım Gümrük müsteşarlığına diğer soruların yanlış olduğuna dair telefon açtım bana kurulumuz 3 sorunun yanlış olduğu tespit etti itirazınızı adli makamlara yapın dediler. sormak istediğim iptal edilmesi gereken enaz 5 soru daha var adım gibi de eminim ancak bir çok insan bu şekilde sınırda kaldığı için sadece 3 soru iptal etmişler. ben adli makama başvurucam ancak bunun için
a) Kime gitmeliyim,
b) Ben İstanbuldayım davayı nerede açmalıyım
c) Dava ne zaman sonuçlanır
d) Dava da ne kadar para gider, ve bu paraları davayı kazanırsam karşıya ödetebilirmiyiz
e) Bu sınavı kazananlar Aralık 2008 de ikinci sınava giriyorlar. Mesleki yeterlilik sınavına,ancak ben bu sınava giremiyorum. bundan sonrası nasıl olacak,
f) Bu sınav için işimi bıraktım maddi ve manevi kaybım çok fazla bunun için ne yapabilirim

vereceğiniz cevaplar ve yönlendirmeler için şimdiden çok teşekkür ediyorum..
@mynet.com mail adresim