Bundan yaklaşık 3 ay önce bir akrabamın evine oğlunun kumar borcundan dolayı icra memurları geldi, kendisi şehir dışında olduğundan dolayı benim ilgilenmemi istedi.
Bende gerekenleri yaparak yardımcı oldum, bu sırada kendisi daha öncede belirttiğim gibi şehir dışında olduğundan, oğlununda bir davadan dolayı hapis cezası olduğundan, firarda olması sebebiyle mecburen gelini ile irtibat halinde oldum.
Bu hanım 23 yaşında olup 1 yaşında 1 çocuk annesidir...
Kendisi ile ilk tanışmamız ve konuşmamızın başlangıcı budur..
Herneyse zaman içerisinde bu hanım ile ben dertleşmeye konuşmaya başladık, kendisi eşinden boşanmak istediğini, ama oğlan tarafının baskı yaptığını söyleyip dertleniyor idi.. Velhasıl sohbet etmeye dertleşmeye başladık...
Bundan yaklaşık 15 gün önce kayınvalidesi benim gelini ile ilişkisi olduğumu (!) iddia ederek boşanma davası açtırdı..
Dayanağı ise bağlı bulunduğu GSM şirketinden aldığı telefon dökümlerinden, sık sık görüşmemiz, uzun süreli görüşmeler, mesajlaşmalardır.
Bunların toplam süresi 15-20 günü geçmez, çünkü yukarıdada belirtiğim gibi söz konuzu hanımı sadece 3 aydır tanıyorum...
İddia edildiği kadar uzun konuştuğumuz, sık görüştüğümüz doğrudur ama gaye aldatma falan değil, dertleşme konuşma, siz deyin hayat tecrübelerime dayanarak ona doğru yol gösterme, ben diyim her işe maydonoz olma...
Sorularıma gelince..
Hanımın telefonu başkası üzerine , zaten kayıtları almışlar.
Merhabalar, ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler...
40 yaşında evli bir çocuklu bir erkeğim...
Bundan yaklaşık 3 ay önce bir akrabamın evine oğlunun kumar borcundan dolayı icra memurları geldi, kendisi şehir dışında olduğundan dolayı benim ilgilenmemi istedi.
Bende gerekenleri yaparak yardımcı oldum, bu sırada kendisi daha öncede belirttiğim gibi şehir dışında olduğundan, oğlununda bir davadan dolayı hapis cezası olduğundan, firarda olması sebebiyle mecburen gelini ile irtibat halinde oldum.
Bu hanım 23 yaşında olup 1 yaşında 1 çocuk annesidir...
Kendisi ile ilk tanışmamız ve konuşmamızın başlangıcı budur..
Herneyse zaman içerisinde bu hanım ile ben dertleşmeye konuşmaya başladık, kendisi eşinden boşanmak istediğini, ama oğlan tarafının baskı yaptığını söyleyip dertleniyor idi.. Velhasıl sohbet etmeye dertleşmeye başladık...
Bundan yaklaşık 15 gün önce kayınvalidesi benim gelini ile ilişkisi olduğumu (!) iddia ederek boşanma davası açtırdı..
Dayanağı ise bağlı bulunduğu GSM şirketinden aldığı telefon dökümlerinden, sık sık görüşmemiz, uzun süreli görüşmeler, mesajlaşmalardır.
Bunların toplam süresi 15-20 günü geçmez, çünkü yukarıdada belirtiğim gibi söz konuzu hanımı sadece 3 aydır tanıyorum...
İddia edildiği kadar uzun konuştuğumuz, sık görüştüğümüz doğrudur ama gaye aldatma falan değil, dertleşme konuşma, siz deyin hayat tecrübelerime dayanarak ona doğru yol gösterme, ben diyim her işe maydonoz olma...
Sorularıma gelince..
Hanımın telefonu başkası üzerine , zaten kayıtları almışlar.
Benim telefonumda başkasının üzerine..
Kayıtlarımı sanırım mahkemede isteyecekler.
Sadece telefon kayıtlarına dayanılarak bir genç kızın ve benim üzerime bu iddia atılabilirmi?
Karşı tarafın boşanma davasında bundan daha kuvvetli delilleri olması gerekmiyormı?
Velevki hakimde bu görüşmelerin, evlilik kurumuna aykıru olduğu yönünde bir kanaat oluştu, bu telefon kayıtları başlı başına boşanma için yetermi?
Şahit olarak çağrılır ve gitmek istemez isem ne olur? yada
Şahit olarak çağrılır isem duruşmada avukatım aracılığıyla yazılı ifade verebilirmiyim ( tehdit ediliyorum)...
Teşekkürler...
Böyle bir davada iddia sahipleri iddialarını ispatlamak zorundadırlar. Bunu sizin ve hanımefendinin GSM kayıtları, SMS kayıtları, telefon görüşme süre ve zamanları gibi belge ve deliller ile diğer ek deliller (MSN görüşmeleri, e-mailler, mektup, yazı, günlük, fotoğraf, görgü tanığı vb.) ile de desteklemek zorundalar.
Hanımefendinin, eşinin, akrabalarının anlatımları önemli.
Sizide tanık olarak isteyebilirler, kural olarak gitmek zorundasınız. Ancak gidip tanıklık yapmak istemediğinizi belirtebilirsiniz. Tehdit ediliyor iseniz duruşma günü adliye polisinden yardım / koruma talep edebilirsiniz. İfadenizin hakim huzurunda verilmesi gerekiyor. Aile mahkemelerine sunulan deliller takdiri delil niteliğindedir. Yani hakimin takdirindedir. Bu görüşmelere dair belgeler hakimde bu görüşmelerin evlilik kurumuna aykırı olduğuna dair bir kanaat oluşturmuşsa delil dir. Telefonların başkaları üzerine kayıtlı olmasının bir önemi yok. Tabii karşı taraf bu telefonların hanımefendi ve siz tarafından kullanıldığını ispatlayabilirse. Telefonla kaç kez görüştüğünüzün bir önemi de yok. Ne kadar sıklıkla, ne kadar süre ile, hangi saatlerde görüştüğünüz önemli. Bu bilgiler sizinle hanımefendi arasında hayatın olağan akışına ters bir beraberlik olduğunu ortaya koyuyorsa öyle değerlendirilecektir.
son olarak geçmiş olsun derken acizane bir öneri.. bir dahaki sefere sadece salatada maydonoz olmayı deneyin.. Yeşillikler arasında daha az dikkat çekersiniz..
Emin olun maydonoz bile yemicem bundan sonra..
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..
İnanın yalancı şahitlik dışında şahit bulamazlar, ne resim , ne e-mail, hiç ama hiç birşey yok... Çünkü ortada hiçbirşey yok, sadece döküm...
Ek bir sorum olacaktı, çocuğumuzun eğitimi için ve olan olayların verdiği rahatsızlıktan dolayı oturduğumuz ve olayın meydana geldiği şehri değiştirdik..
Şu anda ikamet ettiğim şehirin değişmesi şahitliğimi etkilermi? Yada herhangi bir kolaylık sağlermı bulunduğum ilde herhengi bir adli makama şahitlik etmek gibi..
Konu k.m.g tarafından (21-10-2008 Saat 17:57:44 ) de değiştirilmiştir.
Emin olun maydonoz bile yemicem bundan sonra..
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..
Ek bir sorum olacaktı, çocuğumuzun eğitimi için ve olan olayların verdiği rahatsızlıktan dolayı oturduğumuz ve olayın meydana geldiği şehri değiştirdik..
Şu anda ikamet ettiğim şehirin değişmesi şahitliğimi etkilermi? Yada herhangi bir kolaylık sağlermı bulunduğum ilde herhengi bir adli makama şahitlik etmek gibi..
Şimdi durum değişti..Davaya doğrudan gitmeniz gerekmiyor. Yani davanın olduğu şehire gitmeniz şart değil. Bulunduğunuz ile talimat gönderilir. Siz o talimata istinaden ifade verirsiniz...
Şimdi durum değişti..Davaya doğrudan gitmeniz gerekmiyor. Yani davanın olduğu şehire gitmeniz şart değil. Bulunduğunuz ile talimat gönderilir. Siz o talimata istinaden ifade verirsiniz...
Konu konuyu açıyor, daha öncede söylediğim gibi tehdit ve rahatsız ediliyorum, mahkemeye şimdiki adresimi verir isem onlarında eline geçer, bunu engellemenin herhangi bir yolu varmı?
Bu forumu açanlara, cevap verenlere çok ama çok teşekkürler...
Konu konuyu açıyor, daha öncede söylediğim gibi tehdit ve rahatsız ediliyorum, mahkemeye şimdiki adresimi verir isem onlarında eline geçer, bunu engellemenin herhangi bir yolu varmı?
Bu forumu açanlara, cevap verenlere çok ama çok teşekkürler...
Kimseye adres vermek zorunda değilsiniz. Sizi kim tanık gösteriyorsa tebligat adresini de vermek zorunda.. Yada kolluk kuvvetleri aracılığı ile bulacaklar sizi.
Hem neden tanık olmak için özel bir çaba sarfediyormuşsunuz gibi hissediyorum. Sizi tanık olarak yazdırmışlarmı ?
Tam tersi olaylardan olabildiğince uzak olmak istiyorum, dava kasımın 14 ünde şu ana kadar herhangi bir tebligat eski adresime gelmemiş...Sadece benim yerimi öğrenmek için böyle bir yola başvururlarmı diye paranoya halindeyim..Huzur falan kalmadı...
İnanın sisteme güvensem hakaret davası, tehdit davası açmayı bile düşündüm, ama kime neyi nasıl ispatlıyacağım..
İspatladım ne olacak para cezası, tecil...İnsanların ayaklarına sıkıyorlar 2 ay 3 ay yatıyorlar...Neyse teşekkürler dardayım, tüm yazılarını okudum özellikle cep telefonu dökümü ile ilgili olanları bayağı uğraşmışssın...
Herşey gönlünce olsun...
Rica ederim görevimiz.. Rahmetli İsmet İnönü derki " BİR ÜLKEDE NAMUS ERBABI OLANLAR DA OLMAYANLAR KADAR CESUR OLMADIKÇA O ÜLKE İÇİN KURTULUŞ UMUDU YOKTUR" tüm çabalar adalet için.. Herkese adalet için.. Sisteme güvenmezseniz sizde diğer sistemin bir parçası olursunuz..
Merhabalar. ben SGK'da 18 yaşından küçüklerin bakımı ve sosyal güvencesi ile ilgili kanun, yönetmelik, tüzük, genelge arıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler..
Hukuki.NET forumları > Bireysel İş Hukuku - Toplu İş Hukuku - Sosyal Güvenlik Hukuku -
Karşı taraf iddiasını kabul ettirir ve boşanmada benim ile yapılan telefon konuşmalarının etkili olduğu belirtilir ise;
Hakkımda herhangi bir yasal işlem yapılırmı?
Tazminat davası açılabilrimi?
Son bir not karşı taraf çocuklarının hiçbir mal varlığının olmadığını iddia ederek nafaka vermek istemiyor,mal varlığı olmayan birisi tazminat davası açabilirmi?
Yada onun yerine annesi benden tazminat isteyebilirmi?
Haksız yere işten çıkarıldım, işe iade davasını avukatım 1 günlük gecikmeyle açtığı için dava esasa girilmeden reddoldu. İşveren fesih nedenini ispat...
öncelikle merhaba,
apartman sakinlerinden birisi evinde çok sayıda kedi besliyor giriş kat olduğundan sadece evinde değil apartmanın bahçesinde bile...
merhaba..bilişim suçları ile ilgili bir sorunumu aktaracağım:3 yıl önce çıktığım bir kadını daha sonra değişik nedenlerle ben mahkmeye verdim..benim...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku