+ Konuyu Yanıtla
1 / 2 Sayfa 12 SonSon
1 den 10´e kadar toplam 11 ileti bulundu.

Konu: Darp Raporu Bosanma Davasını Etkiler mi?

Darp Raporu Bosanma Davasını Etkiler mi? Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    İletiler
    7
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Unhappy Darp Raporu Bosanma Davasını Etkiler mi?

Öncelikle böğle bir forumun varlığından henüz haberim oldu insanın başına gelmedikce caresiz kalmadıkca bilmiyor..

Benim sorum şu eşim bana 10 gün önce evliliğin temelinden sarsılması nedeni ile bosanma (çekişmeli) davası actı..

Kısaca olan biten herseyi anlatayım.Eşimle birbirimizi severek evlendik eşim bana kaçtı.Kendisi ozamanlar ailesinin evdeki baskasına dayanamadığı söylüyordu.Daha sonra ailem belki eşimin ruhsal bunalıma girip çıkıp gelmiştir düşüncesi ile bir hafta kadar bekledi müsafir etti.Onlarda gördüler ki cidden sevdiği icin gelmiş ikimizede son karalarımızı sorarak nikahımızı yaptılar.

Daha sonra eşimin ailesi ile oturup konuştular düğün icin oturup konustular.Eşimin ailesinin yanına döndüğümüz de gördük ki aslında hala bana düşmanlar ve okadar cook zorluk cıkardılar kı düğünümüz yapılarken cin iskencesi yanında hic kalır.
    Bütün düğün masraflarını ben karsıladım her dedıklerını harfıyen yaptım hatta evli nikahımız varken 3 aykadar nisanlı gibi ayrı ayrı yasadık sonra düğünümüz oldu.
    Bu arada kayınvalidem bizleri ayrımak icin gecenın bir yarısı bir akrabasına aratıp rahatsız ettırdı tabı bu benım eşimle kavga etmemize sebeb oldu esimin kolundakı morluktan dolayı rapor aldılar bosandırmaya calıstılar ama olmadı.
    Düğünümüz olduktan sonrada yine aynı sey oldu yine bir akrabasına aratmişlar sırf biz huzursuz olalım kavga edıp ayrılalım diye esimle tekrar kavga ettik esim bana kızıp baba evine döndü orda abisi ve babası esimi dövmüş ve rapor almıslar esimi bana göstrememek icin eve kapattılar o evden cıkabılmek ıcın ıntıhar etmıs ve ben esımı hastenede buldum kımsesız olarak yatırmıslar esımı olakı adlı bır olay olursa dıye yinede esimle barıstık ve gercegi bundan sonra ogrendım meğer aılesı arattırmıs.Bunu öğrenince okadar cok pişman oldum ki sevdiğim tapdığım insana el kaldırdım üzdüm diye ve bir daha asla aynı sey tekrarlanmadı.
    Aradan bir kac ay gectı bu arada ailesi sürekli bizi tahrik edip evimizi bastılar kapımızı tekmelediler sadece bir gün beliki düzelir nede olsa esimin ailesi diyerek karakolda sikayetci olmadım.

Baktık olmuyor izmire tasınalım uzaklasalım ıstedık tasındıktan sonrada tahrıklerı devam etti bu kez benım aılem huzursuz olmaya basladı onlar yuzunden aılemlede aram acıldı esım hamıle oldugunu ogrenınce gerı donmeye karar verdık bu kez aılesı soz verdı sızı ayırmıyacaz cocugunuz var dıye bana yıne sartlar sundular ben hepsını harfıyen yaptım..
    eylül ayının basında ailesiyle tekrar görüsmeye basladık tam huzuru bulduk derken kayınvalidem eski defterleri actı anlıyacagınız huzur bir ay sürdü esimde hep arada kaldı ben isteyken eşimi alıp götürmüşler ailesiyle konustum ama onlar sürekli hep benı sucladı babası esıme hadı bu kezde ıntıhar et gıt goreyım karnında cocugun var dıyor esıme bırde hamıle annelık duyguları daha yogun anneside bunu cok ıyı kullanıyor ılk defa esıme bosanmaya ıkna ettıler ve 18 gundur esımle ayrıyım sankı dunya yıkıldı altında kaldım esımı cok sevıyorum cocugumuz olcak ve ben bosanmak ıstemıyorum onlar ıcın her seyı yapmaya hazırım.

Ellerinde iki tane darp raporu var ıddanamede de bunu kullanmıslar sıddetlı gecımsızlık ve sureklı kavga oluyordu dıye ve bir yıl 2 aylık evliyiz cocuk bekliyoruz 3 ay sonra.Evliliğimiz süresince ne evimin nede esimin hicbir gereksinimini eksik etmedim fazlasıyla yaptım bir yıl icersinde 50 bin ytl para harcadım bütün bu olan bitenler yüzünden..

Eşimi cok seviyorum yuvamı kurtarmak istiyorum bosanmamak icin ne yapmalıyım lütfen yardımlarınızı bekliyorum..

Hukuki NET Güncel Haber

Darp Raporu Bosanma Davasını Etkiler mi? konulu yargıtay kararı ara
    Darp Raporu Bosanma Davasını Etkiler mi? konulu hukuk haber
    Konu m.f tarafından (17-10-2008 Saat 01:33:33 ) de değiştirilmiştir.

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    İletiler
    Ne kadar?

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Re: Darp Raporu Bosanma Davasını Etkiler Mi?

Alıntı m.f rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Öncelikle böğle bir forumun varlığından henüz haberim oldu insanın başına gelmedikce caresiz kalmadıkca bilmiyor..

Benim sorum şu eşim bana 10 gün önce evliliğin temelinden sarsılması nedeni ile bosanma (çekişmeli) davası actı..

Kısaca olan biten herseyi anlatayım.Eşimle birbirimizi severek evlendik eşim bana kaçtı.Kendisi ozamanlar ailesinin evdeki baskasına dayanamadığı söylüyordu.Daha sonra ailem belki eşimin ruhsal bunalıma girip çıkıp gelmiştir düşüncesi ile bir hafta kadar bekledi müsafir etti.Onlarda gördüler ki cidden sevdiği icin gelmiş ikimizede son karalarımızı sorarak nikahımızı yaptılar.

Daha sonra eşimin ailesi ile oturup konuştular düğün icin oturup konustular.Eşimin ailesinin yanına döndüğümüz de gördük ki aslında hala bana düşmanlar ve okadar cook zorluk cıkardılar kı düğünümüz yapılarken cin iskencesi yanında hic kalır.
    Bütün düğün masraflarını ben karsıladım her dedıklerını harfıyen yaptım hatta evli nikahımız varken 3 aykadar nisanlı gibi ayrı ayrı yasadık sonra düğünümüz oldu.
    Bu arada kayınvalidem bizleri ayrımak icin gecenın bir yarısı bir akrabasına aratıp rahatsız ettırdı tabı bu benım eşimle kavga etmemize sebeb oldu esimin kolundakı morluktan dolayı rapor aldılar bosandırmaya calıstılar ama olmadı.
    Düğünümüz olduktan sonrada yine aynı sey oldu yine bir akrabasına aratmişlar sırf biz huzursuz olalım kavga edıp ayrılalım diye esimle tekrar kavga ettik esim bana kızıp baba evine döndü orda abisi ve babası esimi dövmüş ve rapor almıslar esimi bana göstrememek icin eve kapattılar o evden cıkabılmek ıcın ıntıhar etmıs ve ben esımı hastenede buldum kımsesız olarak yatırmıslar esımı olakı adlı bır olay olursa dıye yinede esimle barıstık ve gercegi bundan sonra ogrendım meğer aılesı arattırmıs.Bunu öğrenince okadar cok pişman oldum ki sevdiğim tapdığım insana el kaldırdım üzdüm diye ve bir daha asla aynı sey tekrarlanmadı.
    Aradan bir kac ay gectı bu arada ailesi sürekli bizi tahrik edip evimizi bastılar kapımızı tekmelediler sadece bir gün beliki düzelir nede olsa esimin ailesi diyerek karakolda sikayetci olmadım.

Baktık olmuyor izmire tasınalım uzaklasalım ıstedık tasındıktan sonrada tahrıklerı devam etti bu kez benım aılem huzursuz olmaya basladı onlar yuzunden aılemlede aram acıldı esım hamıle oldugunu ogrenınce gerı donmeye karar verdık bu kez aılesı soz verdı sızı ayırmıyacaz cocugunuz var dıye bana yıne sartlar sundular ben hepsını harfıyen yaptım..
    eylül ayının basında ailesiyle tekrar görüsmeye basladık tam huzuru bulduk derken kayınvalidem eski defterleri actı anlıyacagınız huzur bir ay sürdü esimde hep arada kaldı ben isteyken eşimi alıp götürmüşler ailesiyle konustum ama onlar sürekli hep benı sucladı babası esıme hadı bu kezde ıntıhar et gıt goreyım karnında cocugun var dıyor esıme bırde hamıle annelık duyguları daha yogun anneside bunu cok ıyı kullanıyor ılk defa esıme bosanmaya ıkna ettıler ve 18 gundur esımle ayrıyım sankı dunya yıkıldı altında kaldım esımı cok sevıyorum cocugumuz olcak ve ben bosanmak ıstemıyorum onlar ıcın her seyı yapmaya hazırım.

Ellerinde iki tane darp raporu var ıddanamede de bunu kullanmıslar sıddetlı gecımsızlık ve sureklı kavga oluyordu dıye ve bir yıl 2 aylık evliyiz cocuk bekliyoruz 3 ay sonra.Evliliğimiz süresince ne evimin nede esimin hicbir gereksinimini eksik etmedim fazlasıyla yaptım bir yıl icersinde 50 bin ytl para harcadım bütün bu olan bitenler yüzünden..

Eşimi cok seviyorum yuvamı kurtarmak istiyorum bosanmamak icin ne yapmalıyım lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
    bir avukatla görüşün tek başına içinden çıkmanız zor görünüyor.. ancak davayı eşiniz açmış sizde mahkemede boşanmak istemediğinizi söylersiniz. durumu anlatırsınız.. hakim evliliğin devamına karar verebilir.. ancak yinede eşiniz ve ailesi iddialarını ispatlamak zorunda.. içiniz rahat olsun siz haklıysanız adalet sizden yana olacaktır.. hakimler bu konuda tecrübeli insanlar kimin hangi niyetle dava açtığınıda, hangi baskılara maruz kaldığını da çok iyi biliyorlar.. geçmiş olsun..

İletiler
    38
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

ah be arkadasım ay nı olaylar benım basımdan gectı cok benzıyor fakat ben artık dayanamıyorum bosanmak ıcın ugrasıyorum geldıler dovduler rapor aldım sılah cektıler evı bosanmak ıstıyorum dedıler ya neler neler eger ıstemıyorlar ıse yanı sen esınle ılgılı sıkıntın yok ıse al esını gıdın uzaklara ama yok esın de ıstemıyorsa sakın zorlama bak ben neler cekıyorum anlatamam kelle koltukda gezıyorum ama artık gelsın vursunlar oldursunler dıyorum

İletiler
    7
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Lütfen hukukcu arkadasların yardımı beklıyorum ne gibi bir yol izlemeliyim ailemi yuvamı kurtarmak icin..

İletiler
    7
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Unhappy Re: Darp Raporu Bosanma Davasını Etkiler mi?

Gercekten suan ruh gibiyim evliliğimi kurtarmak zorundayım ne yapmalıyım hukukcu ark. yardımını bekliyorum nasıl bir yol izlemeliyim..

Nerede
    İZMİR
    İletiler
    20.862
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Daha farklı bir yol mu? Mutlaka bir avukattan gelecek bir cevap mı beklediğiniz?
    Alıntı dardayım rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    bir avukatla görüşün tek başına içinden çıkmanız zor görünüyor.. ancak davayı eşiniz açmış sizde mahkemede boşanmak istemediğinizi söylersiniz. durumu anlatırsınız.. hakim evliliğin devamına karar verebilir.. ancak yinede eşiniz ve ailesi iddialarını ispatlamak zorunda.. içiniz rahat olsun siz haklıysanız adalet sizden yana olacaktır.. hakimler bu konuda tecrübeli insanlar kimin hangi niyetle dava açtığınıda, hangi baskılara maruz kaldığını da çok iyi biliyorlar.. geçmiş olsun..

İletiler
    7
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Daha farklı bir yol mu? Mutlaka bir avukattan gelecek bir cevap mı beklediğiniz?
    aslında mutlaka bu ve ya buna yakın bir olaya tanıklık etmıslerdır ondan..

Nerede
    İZMİR
    İletiler
    20.862
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Bir avukattan yardım istiyorsanız ,çevrenizdeki bir avukatın bürosuna gidip danışabilirsiniz.

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Re: Darp Raporu Bosanma Davasını Etkiler mi?

Alıntı m.f rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Gercekten suan ruh gibiyim evliliğimi kurtarmak zorundayım ne yapmalıyım hukukcu ark. yardımını bekliyorum nasıl bir yol izlemeliyim..
    sevgili m.f siz evliliğinizi kurtarmak istiyorsunuz oysa mahkemelerde genellikle evlilikler bitiriliyor. buradaki her bir arkadaşın hukukçu olanlar özellikle, sizin yada bir başkalarının yuvalarının dağılmalarını, ailelerin parçalanmasını istemediğini bilmelisiniz. ben gibi müzdarip tayfasının ise yaptığı "aman dikkat" "biz yandık siz yanmayın" ve tabii tecrübelerimizi paylaşmaktan öte, acizane varsa hayata dair sizlere yardımcı olmaya acılarınızı azaltmaya çalışmak görevimiz. hoş kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş ya neyse...sizin olayınızda karar mercii sizin eşiniz... kaldı ki eşiniz de ayrılmaya karar vermiş.. bu durumda sizin eşinizide ikna etme şansınız pek görünmüyor.. en azından anlattıklarınızdan yola çıkacak olursak ailesi çevresi eşinizi baskılıyor, baskı altında tutuyor, işi bu kadar ciddiye aldıklarına göre sizin eşinize ulaşmanızıda engelleyeceklerdir.(tüm bu yorumlar sizin anlattıklarınıza göre) bu durumda sizin ahvaliniz sayın hakimin dudakları arasında şekillenecek.. eşinizin hamileliği, sizin nedametiniz ve eşinize olan sevginizi haykırışınız yuvanız için yalvarışınız, olayların gelişimi, tanıkların anlatımları, raporlar deliller ....hepsini değerlendirip bir karar verecektir mutlaka... eğer derseniz hukukçu arkadaşların yardımını bekliyorum.. onlarda hukuk kuralları çerçevesinde yanıt vereceklerdir.. insani yanları ağır bassada üzülse ve içleri parçalansa da onların üzerlerindeki cübbeleri böyle diyor... umarım tez zamanda sorunlarınızdan arınınır mutlu ve huzurlu hayatınıza dönersiniz.. 2 şeyi unutmayın lütfen..
    1-bunları avukatınızla görüşün avukatınız olmadan başarmanız çok zor..
    2-boşanma dünyanın sonu değil.. hayat her halükarda devam ediyor..

saygılar iyi geceler.

İletiler
    7
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Re: Darp Raporu Bosanma Davasını Etkiler mi?

Arkadaşlar mahkemeden tebligat geldi ve ben karsı itiraz dilekcesi yazmak istiyorum dilekceyi nasıl yazmalıyım?
    bir örnegi var mı?

+ Konuyu Yanıtla
1 / 2 Sayfa 12 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

darp raporu boşanma davasını nasıl etkiler

darp raporu nasıl alınır

darp raporu nasil alinir

boşanma davasında darp raporunun etkisi

darp edlip bosanma davasi acmak

http:www.hukuki.netshowthread.php46425-Darp-Raporu-Bosanma-Davasini-Etkiler-mi

darp raporunun bosanmaya etkisi

darp raporu örneği

darp raporu boşanma

darp raporu

evlilikte darp raporu

evlilikte darp raporu nasıl alınır

bosanmada darp raporu

darp raporu bosanma

bosanmada darp

Evlilikte darp

evlilkte darp

darp raporu ve boşanmadarp raporu süresiboşanma davasında darp raporudarp raporu nasıl ve nereden alınırdarp raporu bosanmayi nasil etkilerdarp raporunun boşanmada etkisidarp raporu alip sikayet etti esim ne kadar ceza alırımdarp raporunun olmasi bosanma davasini nasil etkiler
Forum