Arkadaslar iyi günler Yeni evlendim ve Anneme ait olan meskende ikamet etmekteyim. Bundan 3 ay önce Yeni Dönemde yakılacak olan Kömür ile ilgili Yönetici bir sözleşmeyi panoya astı ve bu sözleşmede gösterilen Kömür Firmasına İster Taksile istersemde nakit olarak Yatırmamızı yoksa icra yoluyla tahsil edileceği uyarısını gördüm, ve bende 80 kişilik sitede ödeme yapan 40 kişi gibi gittim bu firmaya ödeme yaptım bu miktarda 2 ton kömür idi, daha sonra Bu firma İflas etti ve apartman olarak kömürlerimizi alamadık. Şimdi Sorun surda Ben bu parayı bir daha ödemek istemiyorum ve yöneticinin sorumlulugunda olduguna inanıyorumm fakat yönetici ise tekrar başka bi firmayla sözleşme yapmış buraya ödeme yapmamı veya icraya verileceğimi savunuyor. Bu arada ilk sözleşmeye göre ödeyen 40 kişi 2 defa kömür parası vermiş ama bu sözleşmeye uymayıp zamanında ödeme yapmayanlar ise yeni sözleşme ile kömür alacağından bu olaydan etkilenmemiş oluyor. Bu arada bu batan firma DENİZLİ ilindedir ve Denizli Kömür piyasaasının büyük kısmını elinde tutan bi firmaydı Denizlili arkads varsa kesin tahmin edecektir.Su anda durumum nedir, Bu arada Banka Kredi kartı ile alım yapmıştyım.Akbank kesinlikle bana iade yapamayacaklarını cünki o malı şifre girerek isteğimle aldıgımı ve malın teslim edilmemesinin kendilerini alakadar etmediğini belirtmektedir.