İyi gunler Mart 2008 de MSI K9A2CF Anakart aldım... Bu modeli seçmemin sebebi hem 2 hem 4 çekirdekli işlemcileri desteklemesiydi... Eylül sonunda ise 2 çekirdekli işlemcimi 4 çekirdekli bir işlemci ile değiştirmek isedim ve AMD Phenom x4 9950 BE model işlemci aldım. Ancak çalıştıramadım. Anakartın kutusu üzerinde hiç ayrım yapılmaksızın 4 çekirdekli işlemcileri desteklediği yazıyor. MSI Türkiye ile yaptığım yazışmalarda bana bir takım guncellemeler gonderdiler fakat sorun düzelmedi. Kendilerinden bana taahhüt edildiği gibi yeni işlemcimin ve mevcut anakartımın çalışır hale getirilmesini talep ettim ancak K9A2CF model anakartların tüm 4 çekirdekli işlemcileri desteklemediği bildirildi. 330 ytl verdiğim işlemcimi şu anda kullanamıyorum. Bu konuda ne yapmam gerekli lütfen yol gösterin. Teşekkürler!
Re: MSI Anakart Ambalaj üzerinde eksik bilgilendirme..
Ben konuyu biraz araştırdım. Satın aldığınız anakart, yeni nesil 790x yonga seti kullanmaktadır. Yani AMD'nin phenom işlemcilerini desteklemektedir.(Phenom 9500,9600,9700) Sanırım BIOS yazılımını güncellemeniz gerekiyor veya başka bir sorun var. Yanlız 9950BE modeli desteklemiyor da olabilir, bakmak lazım. Ambalajında direk şu modeli destekliyor diye yazmaz zaten, seri verir...
Re: MSI Anakart Ambalaj üzerinde eksik bilgilendirme
Evet sorunsuz update yaptım ancak olmadı. daha sonra gelen mail de seri numarasından kontrol etmem istendi. benim işlmecimdeki seri numarasını desteklemiyor. Ancak burada çöyle bir durum var siz bir urun satın uzerine 4 çekirdekli işlemcileri destekliyor yazın daha sonra hayır o seri numarasına sahip olanları desteklemiyor deyin...? bence burada bir yanlışlık var eger hukuki yol açıksa ben bununla uğraşmayı düşünüyorum ancak bir sonuc cıkmayacaksa hic ugrasmayayım??? ayrıca bendeki ambalaj yada kullanma kılavuzunda boyle bir ibare yada seri numarası yok. mesela 2 çekirdekli işlemcilerin tamamını destekliyor. neden sorun 4 çekirdeklilerde.. yol gosterirseniz sevinirm.
kayipruh rumuzlu üyeden alıntı
Evet sorunsuz update yaptım ancak olmadı. daha sonra gelen mail de seri numarasından kontrol etmem istendi. benim işlmecimdeki seri numarasını desteklemiyor. Ancak burada çöyle bir durum var siz bir urun satın uzerine 4 çekirdekli işlemcileri destekliyor yazın daha sonra hayır o seri numarasına sahip olanları desteklemiyor deyin...? bence burada bir yanlışlık var eger hukuki yol açıksa ben bununla uğraşmayı düşünüyorum ancak bir sonuc cıkmayacaksa hic ugrasmayayım??? ayrıca bendeki ambalaj yada kullanma kılavuzunda boyle bir ibare yada seri numarası yok. mesela 2 çekirdekli işlemcilerin tamamını destekliyor. neden sorun 4 çekirdeklilerde.. yol gosterirseniz sevinirm.
Bakınız. Burası bir hukuk platformu, teknolojiyle alakalı bir site değil. Ben uzman olduğum halde yine de burada çok fazla detaya girmeden size yardımcı olmaya çalıştım, bilgi verdim, link verdim. Sayın Nikon da aynı şekilde. Bu yeni bir teknoloji, modelin tüm 4 çekirdeklileri destekliyor diye bir ibaresi var mı? Yok.
Ne yani! Koskoca MSI yalan mı söylüyor? Biraz araştırıcı olun, siz de bulacaksınız...Malın ayıplı olduğunu düşünüyorsanız o zaman tüketici sorunları hakem heyetine başvurun, değişim talep edin, onlar karar versin.
sayın hksvr sozu gereksiz yere biraz uzatmıssınız. benim ogrenmek istedigim en son kurdugunuz iki cumle sadece. ben iki universite bitirmiş, web tasarımı donanım ve grafikerlik yapmış bu konuda fazlasıyla bilinçli bir tuketiciyim. kalkıpta burada bios guncellemesi nasıl yapılır yada işlemcim soket yuvasına oturmuyor seklinde teknik yardım almaya kalakacak kadar densiz deilim ,siz oyle algıladıysanız kusura bakmayın ben yanlıs ifade etmisim. Ayrıca sizin verdiginiz gibi teknik anlamda yuzlerce link program ve guncellemeyi daha MSI Turkiyeye ulaşmadan kendim yaptım. Bunun yanında "Koskoca MSI Sirketi" mantıgınıda sizin gibi bir uzmana kesinlikle yakıstıramadım. O koskoca MSI sirketi deil BEN koskaca tüketiciyim. neyse sanırım yanlıs forum platformunda bilgi arıyorum ,insanları küçük görülmeyeceği daha düzeyli bir platform seçmeliydim ,forum admini uyeligimi iptal edebilir... hayırlı gunler dilerim tesekkurler ilgilendiginiz icin...
Konu kayipruh tarafından (15-10-2008 Saat 09:28:55 ) de değiştirilmiştir.
Neyse sanırım yanlıs forum platformunda bilgi arıyorum ,insanları küçük görülmeyeceği daha düzeyli bir platform seçmeliydim ,forum admini uyeligimi iptal edebilir...
Bilinçli tüketici aynı zamanda mevcut haklarını gerektiğinde aramasını da bilendir. Sizi kimsenin küçük gördüğü filan yok. Bunu da nereden çıkardınız? Ayrıca MSI firmasıyla kendinizi karşılaştıran sizsiniz! Evet MSI teknoloji üreten ve dünya çapında pazarlayan büyük bir firmadır. Siz de bir tüketicisiniz. Yani farklı algılamışsınız mesajımı. Forumu düzeysizlikle itham edene kadar önce gereksiz alınganlık ve komplekslerinizden arınmanızı tavsiye ederim. Forum kurallarını üye olurken okumadınız sanırım. Sanırım esas sorun, sorununuzla ilgilenip detaylı bilgi veren bizlerde!
Konu hksvr tarafından (15-10-2008 Saat 09:51:03 ) de değiştirilmiştir.
quad core ready olarak yazarlar genelde kutularında,
sizin işlemciniz;
AMD Phenom x4 9950 BE
Yeni hatasız BE revizyonu, bundaki bir takım farklılıklardan ötürü çalışmıyor sanırım,
2 şey olabilir;
1.anakart için henüz buna uygun bios yok.
2.Anakart revizyonu, BE kodluları desteklemiyor.
birde benim aklıma gelen,cpu da sorun olabileceği,cpu yu aldığınız yerden bir test ettirin başka bir anakartta,bakalım cpu %100 sağlammı,
bence bu yönünede bir bakın, cpu pinlerinde eğiklik,eksiklik varmı bir kontrol edin.
bu adımlardada herhangi bir sorun yoksa, msi global a ingilizce formatlı mail atın,dikkate alınırsa size özel bios update yollayacaklardır.(geçen yıllarda asus bir anakartımda başka bir sorun vardı, asus global bana özel bios update yollamıştı)
bunları bir gözden geçirin, sonra tekrar devam edelim
Nikon , cok tesekkur ederim... aydınlatıp yardımcı oldugun icin bana ozel bios yollayabilecekleri aklima gelmemisti... fakat sorun aynı zamanda fiziksel donanimdan da kaynaklaniyor. O halde hukuki bir sorun olmadigi ortada.. zaten koskoca MSI sirketi beni kandiracak deil ya :o Sn. Nikon ilginiz icin tesekkur ederim iyi gunler...
Sevgili hksvr... kompleks bana cok aykiri bir terim size cevabim bir kompleks deil sizin mantalitenize bir tepkidir. Forumu teknoloji platformu gibi kullanmak ile itham etmissiniz sizde... ben teknik destek almadim sadece gerekli tum teknik guncellemelerin yapildigi halde sorunun duzelmedigini belirttim. bu işleyiş için onemlidir... kusura bakmayin sadece her mesajinizda altta gozuken mesajiniza (AKP...) yurekten katiliyorum. Hayırlı gunler...
Konu kayipruh tarafından (15-10-2008 Saat 20:06:35 ) de değiştirilmiştir.
Yazdıklarınızda kendiniz bile çelişiyorsunuz. Çok tuhaf!
Aşağıda kendi yazdığınız ifadelerinizden bazı alıntılar yaptım. Siz tekrar bir gözden geçirin isterseniz.
Nikon , cok tesekkur ederim... aydınlatıp yardımcı oldugun icin bana ozel bios yollayabilecekleri aklima gelmemisti... fakat sorun aynı zamanda fiziksel donanimdan da kaynaklaniyor. O halde hukuki bir sorun olmadigi ortada.. zaten koskoca MSI sirketi beni kandiracak deil ya :o Sn. Nikon ilginiz icin tesekkur ederim iyi gunler...
Demek ki sorun, fiziksel donanımdan da kaynaklanıyor, öyle mi!
Ben teknik destek almadim sadece gerekli tum teknik guncellemelerin yapildigi halde sorunun duzelmedigini belirttim. bu işleyiş için onemlidir...
Bence destek almanız lazım!
Ben iki universite bitirmiş, web tasarımı donanım ve grafikerlik yapmış bu konuda fazlasıyla bilinçli bir tuketiciyim. kalkıpta burada bios guncellemesi nasıl yapılır yada işlemcim soket yuvasına oturmuyor seklinde teknik yardım almaya kalakacak kadar densiz deilim ,siz oyle algıladıysanız kusura bakmayın ben yanlıs ifade etmisim. Ayrıca sizin verdiginiz gibi teknik anlamda yuzlerce link program ve guncellemeyi daha MSI Turkiyeye ulaşmadan kendim yaptım.
Sevgili kayipruh; Aman bir yere kaybolmayın!
Konu hksvr tarafından (16-10-2008 Saat 07:58:25 ) de değiştirilmiştir.
Merhaba,
Forumun neredeyse tamamını taradım ancak tam sorumun cevabını bulamadığım için yeni başlık açıyorum. Konunun net anlaşılabilmesi için biraz...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Clicking Here TLO lookup
02-05-2025, 13:42:01 in Askerlik Hukuku