Öncelikle böyle bir site hazırlayarak mağdurların haklarını aramaları konusunda yardımcı olmaya çalıştığınız ve aydınlatıcı bilgileriniz için bütün yöneticilere teşekkür eder işlerinizde başarılar dilerim.
Sayın avukat ve Yöneticiler kendim boşanalı 1 ay oldu eşimle 5 yıldır evliydim son 3 yılımız tamamen geçimsizlik üzerineydi ve yataklarımızda ayrılmaya başladı bunun üzerine geçen ay evliliğimiz sonlardık. Sormak istediğim soru 3 yıldır hayatımda yeni bir insan var kendisiyle çok iyi anlasıyoruz kendiside evli ama benim gibi anlaşmazlığı var eşi ile kendiside boşanma davası açtı anlaşmalı olarak eşi ilk başta kabul etmesine rağmen kendilerine ait olan evin yarısını ve cocuklarının velayetini vermek istemediği için anlaşma yoluna gitmedi ve hayat arkadaşıma mahkemeyi aç ve kanun ne derse onu uygulayalım dedi. Buraya kadar sorun yok fakat hayat arkadasımla bazen mesajlasıyorduk bundan 2 yıl evvel hayat arkadasımın cep telefonunda mesajları yakaladı ama pek umursamamış ve o hattı hayat arkadasım kırıp iptal etti yani o hat 2 yıl evvel iptal oldu şimdi hayat arkadaşımı tehdit ediyo evden vazgecmessen o mesajları mahkemede anlatırım biz yeni bir hayat kurucaz ama su an annesi babası bilmediginden ve cocugun velayetini alma korkusundan ne yapcagımızı bilmiyoruz 2 yıl once iptal olmus bir hattan mesajları bulma imkanları imkanları varmıdır yada hayat arkadasım böle bişey yok ispatla derse ne olur yardımlarınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Evliyken başkasıyla ilişkisi olan adam ya da kadın boşanma açısından kusurludur. Zinanın ispatı kolay değildir. "Hayat arkadaşım" dediğiniz evli kadınla ilişkinizin boyutunu bilmek pek mümkün değil ama 2 yıl önceki mesajlardan çok daha somut deliller olması muhtemel.
Ancak bu kusur, boşanma halinde velayetin kime verileceğinde veya edinilmiş malların paylaşımında etkili olmaz.
Herkese iyi gunler diliyorum.Benim bir sorum olacakti size ben bosandim karsi taraf bosanmadavasini temize yargitaya gonderdi yargitaydan benim lehime sonuclandi (onama)ve karsi taraf yine davayai yargitaya karar duzeltme olarak gonderdi.Ben yargitayin sitesinden bugun baktim sonuc red edilmis bu konumda benim lehime sonuclanmis degilmi cunku karsi tarafin istegi red olunmus oluyor.Acaba dogru mu dusunmusum.Siz sayin bilgili kisilerden cevap bekliyorum.Yardimariniz icin cok tesekkurler simdiden
Öncelikle böyle bir site hazırlayarak mağdurların haklarını aramaları konusunda yardımcı olmaya çalıştığınız ve aydınlatıcı bilgileriniz için bütün yöneticilere teşekkür eder işlerinizde başarılar dilerim.
Sayın avukat ve Yöneticiler kendim boşanalı 1 ay oldu eşimle 5 yıldır evliydim son 3 yılımız tamamen geçimsizlik üzerineydi ve yataklarımızda ayrılmaya başladı bunun üzerine geçen ay evliliğimiz sonlardık. Sormak istediğim soru 3 yıldır hayatımda yeni bir insan var kendisiyle çok iyi anlasıyoruz kendiside evli ama benim gibi anlaşmazlığı var eşi ile kendiside boşanma davası açtı anlaşmalı olarak eşi ilk başta kabul etmesine rağmen kendilerine ait olan evin yarısını ve cocuklarının velayetini vermek istemediği için anlaşma yoluna gitmedi ve hayat arkadaşıma mahkemeyi aç ve kanun ne derse onu uygulayalım dedi. Buraya kadar sorun yok fakat hayat arkadasımla bazen mesajlasıyorduk bundan 2 yıl evvel hayat arkadasımın cep telefonunda mesajları yakaladı ama pek umursamamış ve o hattı hayat arkadasım kırıp iptal etti yani o hat 2 yıl evvel iptal oldu şimdi hayat arkadaşımı tehdit ediyo evden vazgecmessen o mesajları mahkemede anlatırım biz yeni bir hayat kurucaz ama su an annesi babası bilmediginden ve cocugun velayetini alma korkusundan ne yapcagımızı bilmiyoruz 2 yıl once iptal olmus bir hattan mesajları bulma imkanları imkanları varmıdır yada hayat arkadasım böle bişey yok ispatla derse ne olur yardımlarınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
3 yıldır hayatınızda başka birisi var ve siz 3 yıl beklediniz ayrılmak için neden acaba.. diğer yandan hayat arkadaşınız da (!) sizinle beraber bu 3 yılı bekledi.. çok etik gelmedi açıkcası..yaşadığınız karmaşık durumu onayladığım söylenemez.. zira bu sitedeki bir çok üye sizin ve hayat arkadaşınızın (!) yaşadığı türden beraberliklerden müzdaripler..
masum yada suçlu, etik olarak eşlerinize (gerçi sizin hayat arkadaşı deyimizin terimleri birbirine karıştırıyor ama ) yaptığınız kabul edilebilir bir durum değil. söylemlerinizle kusurunuzu yumuşatmak gibi de bir tavır sezinledim.
durumunuzu tasvip etmemekle birlikte.. tecrübe sahibi birisi olarak görüşlerimi belirtmek isterim.
Hayat arkadaşınızın eşi ( bunu anlamadım sizin hayat arkadaşınız iken bir başkasının eşi olması abuk bir durum ) eğer dava aç yasa neyi öngörüyorsa o olsun dedikten sonra bu yaklaşımından vazgeçipte mahkemede görüşürüz durumuna geldiyse elinde sağlam deliller olabilir.. durumunuzu yani hayat arkadaşınız (!) ile aranızdaki hayat arkadaşlığını (!) ispatlayacak olursa zorlanırsınız.. telefon hattının kartının kırılması önemli değil.. o kırıldı ise bu gün siz hayat arkadaşınız (!) ile nasıl iletişim kuruyorsunuz posta güvercinimi, dumanlamı işaretleşme yoksa özel ulakmı.. sonuçta sizde teknolojiyi kullanıyorsunuz. tc kimlik numaralarınız / cep tel numaralarınız / cep telefonlarınızın İMEİ numaraları, e-mail adresleriniz / msn Adresleriniz gibi bir çok unsur kullanılarak GSM opertatörlerinden MSN için FBI dan TELEKOMDAN ve diğer ISS (İnternet Servis Sağlayıcılardan) geçmişe dönük görüşme kayıtlarını isteyebilir, elde edebilir.. bunlarda hakim açısından sizinle hayat arkadaşınız arasındaki beraberliğin varlığına dair KARİNE nin oluşmasına yeterli olur düşüncesindeyim.. bu durumda beyefendinin (hayat arkadaşınızın hala soyadını taşıdığı yasal eşinin) işine yarayacak durumlardır. diye düşünüyorum..
ama merak etmeyin hakimler kapıdan girdiklerinde gözlerinin içine baktıklarında ve birazda dava dosyasına baktıklarında emin olun kimin ne kadar kusurlu olduğuna daha davanin ilk celsesinde kakar verecek kadar tecrübeliler..
hatta bir arkadaş yazmıştı yanlışmı biliyorum öyleyse düzeltsinler lütfen..tanık kapıdan girdiği anda hakim "çıkartın bunu dışarı yalan söyleyecek bu" demiş.. herkes şaşkın sormuşlar "ama sayın hakimim nereden biliyrosunuz" hakim.." gözlerinden belliydi" demiş..
geçmiş olsun.. allah kolaylık versin..
Konu Abdullah Yaman tarafından (19-10-2008 Saat 13:11:49 ) de değiştirilmiştir.
3 yıldır hayatınızda başka birisi var ve siz 3 yıl beklediniz ayrılmak için neden acaba.. diğer yandan hayat arkadaşınız da (!) sizinle beraber bu 3 yılı bekledi.. çok etik gelmedi açıkcası..yaşadığınız karmaşık durumu onayladığım söylenemez.. zira bu sitedeki bir çok üye sizin ve hayat arkadaşınızın (!) yaşadığı türden beraberliklerden müzdaripler..
masum yada suçlu, etik olarak eşlerinize (gerçi sizin hayat arkadaşı deyimizin terimleri birbirine karıştırıyor ama ) yaptığınız kabul edilebilir bir durum değil. söylemlerinizle kusurunuzu yumuşatmak gibi de bir tavır sezinledim.
durumunuzu tasvip etmemekle birlikte.. tecrübe sahibi birisi olarak görüşlerimi belirtmek isterim.
Hayat arkadaşınızın eşi ( bunu anlamadım sizin hayat arkadaşınız iken bir başkasının eşi olması abuk bir durum ) eğer dava aç yasa neyi öngörüyorsa o olsun dedikten sonra bu yaklaşımından vazgeçipte mahkemede görüşürüz durumuna geldiyse elinde sağlam deliller olabilir.. durumunuzu yani hayat arkadaşınız (!) ile aranızdaki hayat arkadaşlığını (!) ispatlayacak olursa zorlanırsınız.. telefon hattının kartının kırılması önemli değil.. o kırıldı ise bu gün siz hayat arkadaşınız (!) ile nasıl iletişim kuruyorsunuz posta güvercinimi, dumanlamı işaretleşme yoksa özel ulakmı.. sonuçta sizde teknolojiyi kullanıyorsunuz. tc kimlik numaralarınız / cep tel numaralarınız / cep telefonlarınızın İMEİ numaraları, e-mail adresleriniz / msn Adresleriniz gibi bir çok unsur kullanılarak GSM opertatörlerinden MSN için FBI dan TELEKOMDAN ve diğer ISS (İnternet Servis Sağlayıcılardan) geçmişe dönük görüşme kayıtlarını isteyebilir, elde edebilir.. bunlarda hakim açısından sizinle hayat arkadaşınız arasındaki beraberliğin varlığına dair KARİNE nin oluşmasına yeterli olur düşüncesindeyim.. bu durumda beyefendinin (hayat arkadaşınızın hala soyadını taşıdığı yasal eşinin) işine yarayacak durumlardır. diye düşünüyorum..
ama merak etmeyin hakimler kapıdan girdiklerinde gözlerinin içine baktıklarında ve birazda dava dosyasına baktıklarında emin olun kimin ne kadar kusurlu olduğuna daha davanin ilk celsesinde kakar verecek kadar tecrübeliler..
hatta bir arkadaş yazmıştı yanlışmı biliyorum öyleyse düzeltsinler lütfen..tanık kapıdan girdiği anda hakim "çıkartın bunu dışarı yalan söyleyecek bu" demiş.. herkes şaşkın sormuşlar "ama sayın hakimim nereden biliyrosunuz" hakim.." gözlerinden belliydi" demiş..
geçmiş olsun.. allah kolaylık versin..
Teşekkür ederim görüşlerin için herşeyi açık konuyu uzatarak anlatmakdansa kısaca ifade ettiğim için yanlış anlaşılmalar olmuş. Ben dediğim gibi aramızdaki evlilik eşimle son 3 yılda tamamen bitti yatak ayırmaya kadar yani ailemizde boşanma hoş görülmüyo, yuva yıkılmasına karşılar, babamın hastalığından dolayı bi türlü onlar açıcak cesareti göremedim cunku dısardan mutlu görüyolar. Onlar üzülmesin diye hep evcilik oyunu oynadık ama biz hep yanlızken birbirimizi yedik severek evlenmedik ama insanlara bunları anlatamadık üç kere ayrıldık o annesinin ben kendi annemin evine gittim ama hep araya girip deneyin deneyin deneyin dediler ve son iki senemin icerisinde hayat arkadaşım diye ifade ettiğim şahısla tanıstım bir arkadas ortamında ve öncelikle sadece arkadaşlıkdı bizimkisi ardından 1 yıl sonra ikimizde bir birbirinin hayatını ezbere derece öğrendik hep dertlesmeyle gec di o denem ve ardından aşk ve sevgi başladı oda eşiyle gecinemiyodu ama boşanırsa ailesi tepki verir beni nasıl sonradan anlatır dusuncesiyle beklemek zorunda kaldık bir yıl ve esinin onu dövmesi bardagın son damlası oldu ve bosanmaya karar verdi . Bu detaylar özel hayatımla ilgili olduğu icin acıklama geregi görmeden sadece öğrenmek istediğim olayı sordum ikimizde yanlıs yaptık ama biticek bir evliliğin üzerine yaptık evimizde mutluyken eslerimizi aldatmadık biticek bir seyin üzerine yeni bir hayat planları yaptık bunda kötü bir sey görmüyorum Allah'a karşı yüzümüz ak yanlış yapmadık yapmayızda inşallah Allah huzurundada evlenicez sonucta
Anlattıklarınız sizin açınızdan ne kadar masum bir ilişkiymiş görünsede daha öncede belirttiğim üzere bu sitede sizin yaşadığınıza benzer masum (!) ilişkiler yüzünden yaralanmış diğer insanların canını yakıyor. Farkında olmadan gayri yasal /gayri ahlaki / gayri etik ilişkileri cazip hale getiriyorsunuz. Daha farklı bir soruş tarzı ile dile getirmenizi beklerdim. Siz yaşadığınız beraberliğin bazı detaylarını da ortaya koyarak aslında yaşadığınızın ne kadar masum ve insani olduğunu ortaya koymaya çalışarak haklılığınız üzerine yorum yapılmasını bekliyorsunuz. Aynı şey size yapılmış olsa idi siz bu kadar masum düşünebilirmiydiniz.. Evlilik kutsal bir müessese, yasalarla, ahlaki ve dini kurallarla, vijdanla korunan ve korunması gereken bir müessese.. İnsanlar evlendiklerinde birbirlerine hayatlarını adıyorlar. Bir düşünün kadın erkeğe erkek kadına hayatını veriyor ve diyorki "ben sana hayatımı verdim" ne kadar muhteşem bir alışveriş değilmi.. sonra bir gün taraflardan bir tanesi bu alışverişi tek taraflı olarak bitiriyor. Diğeri hala alışverişe devam ediyor.. Haksızlığa uğruyor. Uğruna hayatımı verdim dediği insan bir başkasını kendisi yerine koyuyor. Bir anda 3 ncü kişi oluveriyor. Elinde avucunda aşka sevgiye ahlaka aileye aklınıza gelen ve insanı insan yapan değerler adına hiç birşey kalmıyor. Ne için diğer taraf mutlu olmadığı için.. Peki tek yol bumu dur. Aldatıp sadakatsizlikle taçlandırmakmıdır bu acı olayı. Başlarken yapıldığı gibi mantıkla konuşarak kırmadan üzmeden rencide etmeden gururunu onurunu zedelemeden bitirmek daha güzel değilmiydi. Bir başkası için hayatınızdakinden vazgeçmek bu kadarmı kolaydı, karşınızdaki kişiyi ne kadar yaraladınız umursadınızmı. 2 yuvanın enkazından 1 mutlu yuva çıkmaz ne çabuk unuttuk bize öğretilenleri. Burada yazdığım için yalnız siz üzerinize alınmayın. Okuyan herkes kendine bir pay çıkartacaktır mutlaka. Okuyanlar pay çıkartsın diye yazıyorum zaten. Şimdi siz olsaydınız o kişinin yerinde ne düşünürdünüz. Siz eşinize güvenirken mutlu mesut hayatınızı devam ettirirken eşiniz bir başkası için sizi terketseydi ne yapardınız.. İşte asıl sorulması gereken soru bu..Mahkemeye çıksanız orada sizde hanımefendide aklansanız, hatta evlenip barklanıp uzaklara gitseniz, mutlu mesut olsanız.. Acaba vijdanlarda hatıralarda akıllarda yüreklerde yeriniz ne olacak. Haddimi aştığımı düşünenlerde olacaktır. Sizin şu an benimle ilgili düşündüğünüz gibi.. Ama bu acıları çok yakından tatmış birisi olarak, Ülkem insanın yaşadığı bu dejenerasyonu bizzat gördükten sonra, kendimi sorumlu hissettiğim bu toplumun fertleri adına, yetişmekte olan evlatlarım (ız) adına bunları yazmayı görev bildim.. İyi geceler diliyorum
Konu Abdullah Yaman tarafından (21-10-2008 Saat 20:06:40 ) de değiştirilmiştir.
pekala size bir şey sorabilirmiyim.bayan arkadaşım internette arkadaşlık sitesine üye olmuş.eşide tesadüf sayfayı görmüş..boşanmak üzereler şu an bizim gibi.bu durumda arkadaş eşinin elinde koz olarak bulundurduğu sayfayı avukata vermiş..mahkeme nafaka ve tazminatı vermezmi suçlu görerek..teşekkürler :
pekala size bir şey sorabilirmiyim.bayan arkadaşım internette arkadaşlık sitesine üye olmuş.eşide tesadüf sayfayı görmüş..boşanmak üzereler şu an bizim gibi.bu durumda arkadaş eşinin elinde koz olarak bulundurduğu sayfayı avukata vermiş..mahkeme nafaka ve tazminatı vermezmi suçlu görerek..teşekkürler :
Sorunuz çok anlaşılır nitelikte değil. Karışmış. Durum şöylemi. Karı koca boşanmak için başvuruyorlar. Dava devam ederken eşlerden bayan olan bir arkadaşlık sitesine üye oluyor. Diğer eş yani erkek olan bu durumu görüyor. Erkek olan kadının arkadaşlık sitesine üyeliğine dair bilgiyi avukatına veriyor. Kadının boşanma davası sürerken arkadaşlık sitesine üye oluşu kadın aleyhine bir durummudur. Erkekten talep ettiği tazminat ve nafaka ile ilgili olumsuz bir durum yaratırmı? Doğrumu anlamışım ?
Eğer böyle ise yasal olarak her dava açıldığı tarihteki olgularla değerlendirilir. Ancak boşanmanın asıl nedeni olan konuda,(bu konu her ne ise) gelişme niteliği taşıyorsa olayı aydınlatıcı bir sıfatı varsa hakimin takdirinde delil olarak değerlendirilebilir kanımca. Diğer yandan arkadaşlık sitesine üye olunması tek başına bir kusur değildir. Ta ki üye olunan arkadaşlık sitesindeki yazışmaların niteliği (ki bu yazışmalar yasal sorumlukları nedeni ile o sitelerin yönetimlerince saklanmak zorunda) içeriği ve sitenin nasıl (!) arkadaşlıklar tesis ettiği de önemli bir konudur. Bana göre eşler boşanıyor olsalar dahi boşanma onanana kadar karı - kocadır ve karı koca oldukları sürece de birbirlerine sadık olmak zorundadırlar.. Umarım bilgi faydalı olmuştur.
Şimdi siz olsaydınız o kişinin yerinde ne düşünürdünüz. Siz eşinize güvenirken mutlu mesut hayatınızı devam ettirirken eşiniz bir başkası için sizi terketseydi ne yapardınız.
Dediniz; Bizim evliliğimiz mutlu mesut olsa zaten bu şekilde durumlara düşmezdik eşimle ben karşılıklı konusarak iki medeni insan gibi boşandık zaten ben bir başkası içinde onu terketmiyom olmayan bir evliliği sonlandırıyom tabi ki hayatımdaki sahısın az cok bosanmamın hızlı olması için etkeni olmuştur ama bizim evliligimiz kendi içimde çoktan bitmişti saygı kalmamışdı ondan sona zaten dısarda mutlulugu buldum söledikleriniz benim hayatım eşleşmiyo anlatabildiysem ne mutlu bana
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku