Selamlar.Özel bir şirkette 3,5 yıldır satış mühendisi olarak çalışmaktayım.Fakat asıl branşım Makine mühendisliğidir.Geçen hafta içinde Satış Müdürümüzle sözlü bir tartışmam oldu.Bana yönelttiği itham yönetim kararlarını sorgulamamdı.Bir gün sonra tarafıma “Amirinize itaatsizlikten ve verilen iş talimatlarına uymamanızdan dolayı ihtar verilmesi uygun görülmüştür.Tekrarı halinde iş akdiniz bildirimsiz ve tazminatsız feshedilecek tir.” Diye bir ihtar verildi. Böyle bir suçlamayı kabul etmediğimi not düşerek ihtarı imzaladım.Peşinden çalışma masama oturmam yasaklandı ve kalite mühendisi olarak çalışmaya devam edeceğim sözlü olarak söylendi.Ben bunu yazılı olarak istememe ve ısrarlarıma rağmen verilmeyip , işine geliyorsa devam et istemiyorsan defol git diye bir söyleme maruz kaldım.Tüm ısrarlarıma rağmen yönetimden kimse benle görüşmek istemiyor.2 gündür şirkete gidip geliyorum fakat hiçbir iş yapmıyorum.Bu süreç zarfında psikolojik baskıda görmekteyim.Sanırım istifa etmemi bekliyorlar.Böyle devam ederse iş akdimi kendi isteğimle feshedeceğime dair noterden ihtarname göndereceğim fakat iddia edebileceğim tek nokta fazla mesai ücretlerimin ödenmemesi ve onu da ancak eski çalışanların şahitliği ile ispatlayabilirim.Sizce bu yol doğru bir yol mudur ? Alternatif olarak bütün bu baskılara rağmen onlar beni çıkarana kadar çalışmaya devam etmeli miyim ?