Saygı değer arkadaşlar,

Daha önce sizlere danıştığım bir gayri menkul için şu anda İzaleyi şuyuu davası açmış bulunuyorum. Vermiş olduğunuz bilgilerin, henüz ilk duruşma yapılmamasına karşın gerçekten kayda değer faydaları oldu. İlk duruşma 20 Ekim de.
Fakat davalım ile söz konusu anlaşmazlık iki yıldır sürüyor..

Kısaca hatırlatayım;
Akrabalık ve arkadaşlık münasebetinden dolayı bir gayri menkulun gerçek değerinden %50 indirim yaparak sözlü olarak ortağıma verdim. ücret için, tapu bir yana para bir yana olarak anlaştık. Belediyenin parsel çalışması sonuçlanamadığı için, tapuyuda bir yıl sonra verebildim. fakat ücrette herhangi bir değişiklik yapmadık. Tapuyuda verdikten üç ay sonra ücreti aldım.
Yani yarı fiyatına anlaştığımız yerin parasını 15 ay sonra aldım!!
Ortak ettiğim şahıs, tapuyu alınca başka bir insan oldu! Daha önce benim sunduğum projeler arasında her türlü seçeneğe evet derken, bu defa Ne yaparım, Ne yaptırırım ne satarım ne sattırırım diye tutturdu.
Çeşitli yollardan anlaşmayı denedim iki yıl boyunca ikna edemedim.
yere bir kaç kez müşteri gelmesine rağmen satışıda engelledi.
Eşime bir vesile ile Demişki;
Neyininz var? bundan sonrada iş yapında göreyim...
Bende Buradaki arkadaşların verdiği bilgi ve tavsiyelerine uyarak uyuşmazlığı gidermek için dava açtım.

Fakat bu şahıs benim iki yıl boyunca kişisel olarak ekonomik özgürlüğümü engelledi! Elime geçen fırsatlardan mahrum etti.
ekonomik kayba uğrattı.

Şimdi ben bir ek dileçe ile mahkemeye baş vurup kişisel olarak ekonomik özgürlüğümün kısıtlandığını dava edebilirmiyim?

Saygılar