X..Bankası Balıkesir Şubesinden müşteri numarası altında yaklaşık 18 ay önce kredi kullandım. Son taksitini hesap işletim ücretiyle birlikte 25.09.2008 tarihinde ödememe rağmen 0,35 ytl bakiyesi bulunan hesabımı kapatma konusunda kendilerini ikna edemedim. Daha doğrusu hesabımı kapatmama konusunda beni ikna ettiler. Fakat biraz düşündükten sonra hesabımı kapatmaya karar verdim. Tekrar şubeye gittiğimde hesabımın kapatılmış olduğunu öğrendim. 0,35 ytl lik hesabım sıfırlanmıştı. Onayım olmadığı halde 0,35 ytl tarafıma verilmeden hesabım sıfırlanarak kapatılmıştı. 0,35 ytl paramda komisyon adı altında kesilmişti. Ne anlama geldiğini şubedeki bayana sormam üzerine kendisinin hesabı kapattığını söyledi. Parayı alıp almayacağımı sormam üzerine 0,35 ytl alacağına karşılık 0,5 ytl verelim diye bağırmaya başladı. Yani ben sormasam param garantiye komisyon olarak gidecekti. Benimki 0,35 ytl idi. ya daha fazla olsaydı.onayım ve imzam olmadan yine bu bayanlar benim hesabımı sıfırlayacakmıydı. Kimbilir kaç kişiden bu şekilde paralar alınmaktadır. 0,35 ytlnin peşinde değilim ama bu resmen hukuksuzluktur. Konu hakkında düşüncelerinizi bekliyorum. Ne yapabilirim.