Sayın hukuk formu üyeleri

Ben yaklaşık 1,5 sene önce eşimle tartışıp eşimin aldığı darp raporuyla 300 ytl para cezası almıştım. Ben bu yaşadığım olaydan sonra psikoloğa danışmaya karar verdim ve doktor bana deprasyon teşhisi koyup ilaç tedavisi verdi. bu ilacı(sakinleştirici) 6 aydırda kullanıyorum ama bazen aşırı sinirlenebiliyorum bu yüzden eşimede bu konuda uyarıda bulundum ben sinirlenirsem lütfen benden uzak dur ve evin başka bir odasına gitki sinirim yatışınca olayları konuşuruz dedim ama bu konuda eşim beni hiç dinlemedi ve bi takım tartışmalarda yine beni alaylayıcı tavırlarla kışkırttı bu arada en ufak bir tartışmada ben annemin evine gidiyorum diye beni hep tehdit etti sonunda 2 hafta önce tekrar bir tartışmamz oldu ve ben istemeden bir tokat attım iz kaldımı yada rapor aldımı bilmiyorum sonundada eşim evi terk etti eşimle babamın üstüne olan bir evde kalıyorduk eşim bana gelip ben tekrar dönücem dedi ama ben 2 senelik evliyim birde çocuğum var eşimin beni 4. terkedişi ve o evden gerçekten soğudum dönücem deyince bende eşime bu evden soğudum madem gelmek istiyorsun belli bir süre babamın kendi evinde babam, annem ve biz kalalım bir arada olmazsa kiraya çıkarız dedim eşim bunu kabul etmedi ve o zaman boşanmak istediğini söyledi ben 650 ytl maaşla çalışmaktayım ve başka hiçbirşeyim yok kayınvalide babama msj atmış evin eşyalarının cdsini çektim böyle yaparak bana 2 daire parası kazandırdınız demiş yani şu anda artık işin maddi tarafına daldılar. daha öncede babama tahdit msjları falan çektiler. eşim seni seviyorum derdi hep ama beni değil içinde oturduğumuz evi seviyormuş çünkü ev gitti aşk bitti.Seven kadın erkeğiyle bırak annesi babası ile yaşamayı ölüme bile gitmesi gerekir ama böyle olmadı işte neyse bana ikide bir ver dilekçeni boşanalım diyor ama ben vermem sen ver diyorum bu durumda iş boşanma sürecine gelirse ki bu saatten sonra soğuklukta girdi eninde sonunda biri dilekçeyi verecek sonumuz ne olur 8 aylık oğlum var nafaka oğluma feda olsun ama annesinin bana yaptıklarını anlatsan roman olur o kadının gözünü para bürümüş tazminat cezası alırmıyım o parayı benden alabilecekleri en yüksek tutarı oğlum için kullanacaklarınıbilsem canım feda ama durum öyle değil o yüzden ne yapabilirim tazminat ödermiyim.ne kadar öderim durumum malum sadece 650 ytl maaşla ne ödeyebilirim ki zaten lütfen beni aydınlatın şuanda kafam çok karışık( İşlerin bu duruma gelmesi beni çok yıprattı gerçekten kötü durumdayım ben hala olumlu düşünüp her ne kadar haraketleri ile msjları ile beni kendinden soğutsada eşiimin bana dönmesini beklicem ama o dilekçesini verirsede bu işin dönüşü yok gibi görünüyor inanın 1 dediğini 2 etmedim vardiyalı çalışyorum bana haftada önüme 2 yada 3 öğün yemek koyuyor 12 saat çalışıyorum mecbur yemeğimi işyerinde yiyorum bulaşıklar öyle mutfak tezgahında saatlerce kuruyana kadar bekliyor şunu giyme diyorum giyiyor şunu yapma diyorum yapıyor sabah ben işe giderken kahvaltıyı hazırlayıp yatıyor ondada ben kaldıryorum sonra uyuyor kapıya kadar geçirme yok işten gelince hoşgeldin yok bir kere çeketimi tutmuşluğu yok anneme gidicem git şuraya gidicem ii git daha ne yapabilirim ha bunlara hiç ses çıkartmadım en son tartışmamızda bulaşıkların kalmasından dolayı çıktı neymiş çocuk uyutmamış sonra sular kesilmiş falan flan kalan bulaşıkta kendinin bulaşığı yani benim değil çocukta 8 aydır sadece bir ara hasta olduğunda bizi uyutmadı onun dışında sabaha kadar 2 yada 3 kere açıkınca uyanır o kadar uykusuda o kadar ağırki istese bile sabaha kadar ayakta kalamaz zaten bundan eminim çünkü gece evde olduğumda işten çk yorgun dönmediysem çocuğun ağlamasına eşimi hep ben uyandırdım ama işte işler tek taraflı olunca yürümüyor aynı anlayışı onda hiç görmedim evlilkte aşk, saygı birde güven şart bunların biri eksilirse diğerleride otomatik düşüyor kafaız ağrıttım lütfen yukarıdaki sorularıma cevap verin)