Herkese iyi günler;
Boğaziçi Üniversitesi son sınıf öğrencisiyim ve dün gece malesef alkollü halde aracımın başına geçtim ve haliyle kazaya karıştım yeşil ışıkta ana yolun karşısına geçerken ana yoldan bana yandan gelen bir araç kırmızıda hızla geçerek bana çarptı.Benim aracım da once park halindeki bir Jeep e carptı jeep de bir baska araca.Ancak karşı taraf hemen olay yerinde yalancı şahit buldu.Ayrıca kendıleri ambulans ile hastaneye götürüldü..Ancak herhangibirşeyleri çıkmadı.Daha sonra karakola götürüldük ve alkol testi yapıldı.Ben de 0.71 promil çıktı.Tutanak ta olay yaralamalı ve maddı hasarlı trafik kazası ve polisi yanıltmak olarak geçiyor.Öünkü o anki korku ve kalabalık yüzünden malum ramazan da oldugu ıcın ambulans gelınce ben şöför olarak başka bir arkadaşı gösterdim.Ancak karakolda alkol testınden sonra kendım komisere giderek arabayı benm kullandığımı soyledım.Bunun üzerine polisi yanıltmaktan da hatalı goruldum haliyle.Ayrıca karşı taraf ifadelerinde yeşilde geçtiklerini soylediler.Ben yarın olay yerınde goruntu yakalaması muhtemel kamera ver mı diye bakacağım.Ancak ilginc olan su ki benim ehlyetime kimse el koymadı ve karşı taraf da şikayetçi olmadı.Eğer bu konuda bilgilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.Öncelikle eğer ben karşı tarafın kırmızıda hızla geçtiğini ispat edersem nasıl bir değişiklik olur? Aynı zaman da kanıtlayamassam neler olabilir?
Kaza sırasında park halindeki araçlar sanırım yanlış park durumundalardı acaba onların zararını da ben mi karşılamak zorunda kalacağım? Ayrıca ben suçlu görünürsem sigorta şirketim parayı ne zaman rücu edecektir tahminen?
Şimdiden teşekkür ederim.