Iyi Günler Benim 3,5 Yaşinda Bir Kizim Var Kizim özürlü Bundan 6 Ay önce Bir Gün Eve Erken Geldim Ve Evde Kizimi Ve üst Komşunun Ilkokula Giden Oglunu Gordum Cocuk Annesi Okuma Yazma Bilmedigi Icin Bizde Ders Calisiyordu Yani Bizden Rica Etmislerdi Siz Ilgilenirmisiniz Diye Esimde Kabul Etmisti Neyse Cocuga Sordum Esimin Nerde Oldugunu Oda Eczaneye Gittigini Soyledi Bende Cep Telini Aradim Ama Oda Bana üst Komsuda Oldugunu Soyledi Benim Eve Geldigimi Bilmiyordu Neyse O Sirada Tel Kapandi Bende Cocuga Annesinin Evde Olup Olmadigini Sordum Cocuk Babanneme Gitti Dedi Bende Esimin Yalan Soyledigini Disarda Oldugunu Cunku Ust Kattakilerin Evde Olmadigini Anladim Ve Cebini Aradim Kapaliydi Sarji Bitmis O Sirada Neyse Yukarida Olmadigina Emin Oldugum Icin Yalanini Yakaladigimi Ispatlamak Icin Kapiyiy Acik Biraktim Ve Kapinin Onunde Beklemeye Basladim Tam 6 Saat Ve Artik Hava Kararmisti Ust Katin Hanimi Gelecekti Karsi Komsu Falan Hep Gelmisti Birden Bir Gumburtu Dur Koptu Bizim Karsi Komsu Firladi Kapidan Noldu Dedim Binanin Duvarlari Yikiliyo Dedi Aşşai Dooru Koşmaya Başladi Bende Peşinden Koştum Gittim Baktim Binanin Disinda Yerde Bi Insan Yatiyor Bi Cevirdilerki Bizim Ust Komsu Meger Evdeymiş Her Neyse Durum Boyle
Tabi Polisler Basti Ortami Biz Hemen O Iti Hastaneye Goturduk Falan Hastanede öldü Ya Da Bana öyle Dediler.
Sonra Eve Geldik Polisler Herkesi Sorguya Falan Aldi
Her Neyse Allahtan Ben Evde Beklerken Kapiyi Acik Birakmişim Karşi Komşuda Delikten Bakiyomuş Bana Bu Niye Kapiyi Acip Onunde Oturuyo Diye O Olmasaymiş Beni 1 . Suçlu Diye Gözaltina Alirlarmiş
Bu Arada Adam Akli Sira Balkondan Inecekmis Benim Apartman Boşlugunda Oturdugumu Gorunce Bende Anlamiyacakmisim O Sirada Düşmüş Ve Geberdi.
Daha Sonra Bizimkinin Anasi Geldi Yalvarmalar Yakarmalar Bini Bir Para
Yasadigim Sehir Asil Memleketime 600 Km Ve Burada Hic Tanidigim Yok
Bende Cocugun Ne Olacagina Karar Veremedim Ve Sonunda Bunlara Dedimki Bundan Sonra Benden Kari Koca Iliskisi Beklemeyin Ben Seni Benim Sartlarima Uyarsan Evime Sokarim Onuda Sirf Cocugum Gozumun Onunde Olsun Diye Yaparim Dedim
Ama Eger Cocuguma Iyi Bakmadigini Gorursem Seni Kovarim Dedim Evden Disari Burnunu Bile Cikaramazsin Dedim Cunku Eskimahalledekilerin Hepsi Bu Olayi Duydu Ve Onunla Ayni Evde Yasadigimi Bilmiolardi Bilmemelilerdi Bunlarin Hepsini Kabul Etti Benim Bunu Yapma Sebebim Ise Ailemin Haberi Olmasincocugum Ortada Kalmasin Idi
Cunku Cocuk 24 Saat Bakim Istiyor Bunu Ben Yapamam Ancak Bir Kadin Yapmasi Lazim Ve Bu Kadin Annem Olamayacgina Gore
Herneyse Bu Herseyi Kabul Etti Bende Onunla Evli Oldugumu Kafamdan Sildim Sanki Evde Bi Gorevli Varmis Gibi Sabah Cikip Aksam Geliordum Evin Ihtiyaclarini Karsiliyordum Ama Bir Turlu Icimdeki Utanci Atamadim Ve Bu Zamanla Paroayakliga Kadar Geldi Eve Gelirken Aman Biri Taip Ediormu Aman Bunun Benim Yanimda Oldugunu ögrenirmi Diye Işyerimi Taşidim Evimi şehrin Bir Ucuna Göturdum Anlayacaginiz Hayat Zindan Oldu Ama Katlaniyordum Zaten Bu 6 Ayin 3 4 Ayini Memlekette Gecirdiler Annene Gidebilirsin Diodum Oda Hemen Gidiodu En Sonunda Gecen Hafta Benim Soyleyemedigimi O Yapti çocuguda Alip Memlekete Kaçmiş Ben Eve Geldim Evde Yeller Esiyor Iki Gun Sonrada Telefon Edip Boşanma Dilekçesi Verdigini Söyledi Bende Iyi Yapmissin Dedim Aradan Iki Daha Gecti Aradi Bundan Sonra Kendini Cocuga Adayacagini Cocugun Tedavisini Takip Edecegini Rehabilitasyona Goturecegini Vs.vs.dedi Birden Iyilik Melegi Kesilmisti Anlayacaginiz Bende Kendisine Basimizdan Gecen Olayi Mahkemede Gundeme Getirmeyecegimi Sonucta Benim Degil Kendinin Bundaan Sonra Orada Yasayacagini Rezil Olmasini Istemedigimi Soyledim Ve Gundeme Getirmicektim Ama Ona Bi Sart Kostum Cocuga Adam Gibi Bakmasini Benim Butun Ailemin De Orada Oldugunu Ve Kontrol Ettirecegimi Cocugumu Bi Kenara Atip Uygunsuz Davranislarda Bulunursa O Yaptiklarinin Savciliktan Belgesini Alip Dava Acacagim Ve Cocugumu Alacagimi Soyledim.
1-2 Gun Sonra Tekrar Aradi Ve Rehabilitasyon Icin Vs Cocuga Aylik 1200-1500 Gibi Bir Para Talebinde Bulundu Bende Cocugum Icin Herseyi Yapacagimi Ama O Parayi Kendi Eline Vermeyecegimi O Parayi Ona Verecegime Bir Cocuk Gelişiimi Mezununu Işe Alip Her Gun Ben Ciktiktan Sonra Eve Getirtip Ben Gelen Kadar Cocugun Bakimini Yaptirabilecegimi Soyledim Oda Bana Sms Ile Bu Rakamin Makullüğünü Kabul Etirmek Icin Bu Paranin Sadece Cocugun Ihtiyaci Oldugunu Kendisinin Bise Istemedigini Zaten Istemeyecegini Yazdi Devlet Zaten Bu Gibi Cocuklara ücretsiz Merkezler Aciyor Rehabilitasyon Icin Bu Resmen Cocugu Kullanarak Bende Para Sizdirmaya Bakiyor Yaptigindan Utanip Sesini Kesecegine
Baktimki Bu Ayibindan Ben Ondan Daha Cok Utaniyorum Ve Bu Durum Beni Cileden Cikardi Bu Kadar Utanmaz Olabilecegini Hic Dusunmemistim Ve Sonuc Olarak Bende Buradaki Savciliktan O Gunle Ilgili Sorusturmalari Falan Resmi Belgelerle Alip Mahkemeye Sunmayi Dusunuyorum Bu Bana Ne Kazandirir Sonucta Dedigim Gibi Bu öyle Basit Bi Sms Vea Mektup Internet Aldatmasi Deil Bu Bir Ailenin Aslinda Iki Aileni Yikimiyla Sonuclanmiş Bir Kişinin Ilahi Adalette Olsa ölümüyle Sonuçlanmiş Ve Iki çocugu Babasiz Birakmiş Bir Aldatma Bu Durumda Ne Olur Mahkeme Assai Yukari Ne Karar Verir Yada Boyle Durumlarda Mahkemenin Kati Karalari Varmidir ?
Arkadaşlar çocugumu Hem Engelli Olmasindan Hemde Hiç Bir Seye Tepki Verememesinden Dolayi Boyle Bir Kadina Birakmak Istemiyorum Allah Korusun Neler Duyuyoruz Televizyonlarda Lutfen Bana Yardim Edin Birde O Adamin Gercekten ölüp ölmediğini öğrenebilirmiyim?nerden?
Son Olarak Böyle Hayasiz Insanlara Bi çift Lafim Olacak
Yuva Yikanin Yuvasi Olmaz…
Saygilar..
6 yıl önce babamın başka birisi ile bir ilişkisi olduğu(yabancı uyruklu) ortaya çıktı. Bu süreden sonra babam yanımızdan ayrılıp başka semte taşındı...
Merhaba 21 Yaşında bir gencim olayı basitçe anlatacağım 2024 Ocak gibi yani 2024'ün başında O Zamanlar yasak olmayan Discord uygulamasında tanıdığım...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Tck 245/1 Ceza siniri hakkinda
05-09-2025, 22:57:41 in Ceza Hukuku