Azrail: Hadi artık burdaki görevin bitti gidiyoruz. Fırat Bayındır : Bana öyle emr-i vaki yapma, dogru duzgun konuş ilk once.
Azrail: Doğrusu düzgünü yok bunun.. Bana öyle emir geldi, kalk hadi.
Fırat Bayındır : Bir kac gun sonra gel, işlerim var. Evde bakmam gereken 55 tane kedim ve Hukuki.Net'te uyarılması gereken üyeler var. bunları halletmeden şurdan şuraya gitmem
. Azrail: Zorluk çıkarmayın beyefendi cin çağırırım. O zaman daha zor durumda kalırsını
Fırat Bayındır : Cagirirsan cagir.. cine forumda moderatör ekler, sonra da seni carptiririm, cin carpmişa donersin! Ayrica, beni bu kadar mesgul etmenin cezasi olarak seni forumdan banlarım!!!
Azrail: Atarsan ben de ''AzraIL'' olarak tekrar nick reglerim ve sonunda götürürüm seni. Fırat Bayındır : Amma yuzsuz seysin sen. Cok da israrci.. Ben senin gibi nelerle basa çiktim. Bana kimse istemedigim $eyi yaptiramaz. Kimse de ben istemedikce bir yere goturemez.
Azrail: Sen benim kim olduğumu bilmiyorsun sanırım, götürürüm ben. Fırat Bayındır : Zor götürürsün. Azrail: ?! (Boynu bükük azrail diyecek bişi bulamaz pes eder ve arkasını dönüp gider..)
&
Azrail: Seni götürmeye geldim hadi gidiyoruz. Başak Şahin: İyi tamam gideriz dur iki dakika. Azrail: İşim var bekleyemem senin keyfini daha forumda dolu üye var onlara da gidicem.
Başak Şahin : Abi ilk Fenerbahçelilerden başla istersen.
Azrail : Takımla mı uğraşıcam? deli etme beni hadi..
Başak Şahin: A ne ayıp tutulmaz mı takım hiç.. Sen hiç yaşama o zaman. Azrail: Oğlum yaşıyormuş gibi bir halim mi var alla alla.. (çattık yine)
Başak Şahin : Bak aklıma ne geldi.. söz gelcem senle ama bu muhteşem görüntüden bi foto alıp montaj yapma hissi uyandı içimde.. Kesinlikle yapmam lazıımm. Azrail: Ben montajlı gibi adamım zaten. Montajlık halim mi kalmış yaw
. Başak Şahin: Yok yok var.. çok güzel olcak merak etme sen heh dur öyle alıyorum poz. Abi kaldırmasana elindeki şeyi. Pozu bozuyorsun kaldırma diy.... Azrail: Birisi daha cepte..
&
Azrail: Sen misin? Ferda Aydın : Evet n'oldu???
Azrail: Hiiçç seni götürmem için emir geldi sadece..
Ferda Aydın : Olduu.. isteyen isteyeni götürseydi ohoo..
Azrail: Hayır ben azrailim, yani bu dünyadan götürüyorum seni. Ferda Aydın :Peri'yi almadan hiç bir yere gitmem.
Azrail: Peri kim? Ferda Aydın : Peri işte salak sizden oda. Azrail: Yapma yaa Amanın ben hiç ellemeyeyim sana beni görmedin duymadın tamam mı?
Ferda Aydın : Yoksa benden önce ona mı gittin?? Yoksa onu götürdün mü diğer tarafa?
AzraiL : Evet gittiğim doğru da ikinci kısım yanlış. Yani yerinden kıpırdatamadım, götürmeyi bırak..
Ferda Aydın : Oohh iyi olmuş uğraşma işte akıllanmışsındır. Gerçi akıllanmamışsın ki bana geliyorsun.
Azrail : Yok bacım valla akıllandım.. gidiyorum bak dokunmadım bile sana söyleme ona tamam?
Ferda Aydın : Bir daha bizi rahatsız edersen söylerim ona göre. sevenlerin arasına girilmez öğretmediler mi sana?
Azrail : Tamam etmem keyfinize bakın iyi günleeerrr. Peri'ye de selamımı söylersiniz. Ne diyorum ben yaa söyleme tabiiki:S geldiğimi bile bilmesin sana güveniyorum bak.
Ferda Aydın : Amma ödleksin yaa! sanki Peri azrail yiyo.. tamam git hadi söylemem bişi.
Azrail: Eheh saol ablacım hadi ben kaçtım. Ferda Aydın: İyi hadi git. (azrail gitmiştir)
Ferda Aydın : Aa orak burda.. korkudan orağını unutmuş şapşal şey..
&
Azrail: hadi kalk pc basindan gidiyoruz
Feyz Pazarbaşı : ya bi dur ya işim var
Azrail: benim gorevim bu kalk diyorum sana
Feyz Pazarbaşı : Aaa! kafamı ütüledin ha site bi yandan sen bi yandan
Azrail : kalk diyorum sana
Feyz Pazarbaşı : Düzgün konuş banlarım seni!!
Azrail : kimsin sen ya
Feyz Pazarbaşı : Şeytana pabucunu ters giydiren adamım !!!
Azrail : hahahaha o bana sökmez hadi düş önüme
Feyz Pazarbaşı : abi kizma seni Moderatör yapalim bizim forumda yeterki git basimdan.
Azrail : iste bu yuzden cehenneme gidiyosunuz rusvetciler sizi
Feyz Pazarbaşı : abi tamam kizma ya bende sıkılmıştım dunyada hadi gidelim
Azrail : hah soyle yola gel sana 1 forum ayarlariz orda hadi bakalim
Azrail: Hadi kalk senin burda vaden doldu Mali MüşavirSelçuk : Benim bankadaki hiçbir hesabımın vadesi dolmadı Azrail: Hesabı artık öbür tarafta görürsün Mali MüşavirSelçuk : Bu dünyanın hesabını ahirete bırakma demişler. Hep hesapta yanlışlık varsa ne olacak Azrail: Olur mu orda ilahi adelet kesin hesap var Mali MüşavirSelçuk : Hatasız kul olmaz. Her hesapta hata olur. Azrail: Kes artık görev başındaki memuru oyalama Mali MüşavirSelçuk :KArdeş sen bütün diğer işlerini bitir gel. Açıktan bir binlik çalışır. Azrail:Ne görev başındaki memura rüşvet mi veriyorsun? Mali MüşavirSelçuk : Ne rüşveti..Rüşvet mi istiyorsun? Bir de melek olacaksın. Çarpılırsın bak uyarmadı deme Azrail: Bana mesleğimi öğretme
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Clicking Here TLO lookup
02-05-2025, 13:42:01 in Askerlik Hukuku