Bu siteye yeni üye oldum öncelikle herkese teşekkr ederim böyle ciddi ve kaliteli bir bilgi-paylaşım platformu hazırladıgınız ve herkesin bundan faydalanmasını sağladığınız için .

Benim sorum şu olacak ; ben 1985 dogumluyum ve 2 yıllık açık ögretim fakultesı ögrencısıyım ancak aynı zamanda işte çalıştıgım için 3 yıldır birinci sınıfta okuyorum - gecemedım sınıfımı . ve gecen sene ( 3. tekrar yılımın başında) ögrenci olduguma dair belgeyle askelıgımı tecıl ettırmeye gıttım ve bana tecıl kagıdı verdıler ,bu kagıtta unıversıte terk yazıyordu / halen ogrencı olmama ragmen.. ve verilen kagıtta askerlık sevk tarihim de yer alıyordu 28 kasım 2008 ! Bu bilgiyi belgeyi veren gorevlıye soyledıgımde hatalı bir şeyın olmadıgını soyledi ve ben gecen hafta açık ögretım butunleme sınavlarına girdim açıkçası pek parlak geçmedi .Bu yılda sınıfta kalırsam okul benim kaydımı silecek ... askerlıgım, bana verılen kagıttaki gibi mi işler yanı 28 kasım da mı sevk olurum .. yoksa askerlıgımı tecil ettırebilirmiyim acaba? çunku çalışarak aileme yardımcı oluyorum ve şu an için askere gidersem ailem için çok kötü bi duruma sokacak ...
Biraz uzun bir açıklama oldu ama şimdiden çok teşekkür ediyorum okuyup yardımcı oldugunuz için .