Merhaba kolay gelsin.
Ben tekel Tokat sigara fabrikasında 01.09.1989 tarihinde iş başı yaptım. 1996 yılında iş kazası geçirdim. kafatasımda çatlaklar vardı. Üç gün komada kaldıktan sonra bir ay iş görememezlik raporu verildi. Rapordan sonra normal çalışma hayatıma döndüm. Tekelin satışından sonra bizler yaprak tütün işletmelerine geçiş yaptırıldık. Özlük bilgilerimiz aktarılırken sicil amirliği beni çağırdı ve malülen emekli görüktüğümü söyledi. Doğruca tokat SSK müdürlüğüne gittim. Bir tam gün uğraş sonucunda benim aslinda malül olmadığımı adıma malüllük pirimi yatırılmadığını belirttiler ve SSK pirimi işverenin ödemeye devam ettiğini bir sorun olmadığını açıkladılar. Yaprak tütün işletmesindede bir sorun yoktu. Fakat herhangi bir resmi kuruluşta yada bankada işim olsa hep önüme malülen emekli olduğum çıkıyor ve tabiki işyerim olan yaprak tütün işletmesini arayıp çalıştığıma dair teyit almak zorunda kalıyorum. Ben 12.02.1966 doğumluyum. SSK' lı olarak ilk 1984 yılında çalışmaya başladım ve 01.09.1989 da tekel de çalışmaya devam ettim, ediyorum. Şen şimdi neyim, emekli edilmeyen malül emeklisi mi yoksa SSK çalışanı mı? Cevaplarınız için teşekkürler.