Türkiye'ye dil Uzatan Washington Post'a Delil Dolu
Türkiye hakkında sürekli asılsız ve olumsuz haberler yapan Bush yanlısı W.Post'a en iyi tepki Akşam yazarı Şakir Süter'den geldi. Süter, "Akşam'dan Washington Post'a" şu mesajları yolladı:
------------------------------------------------------------------------
Amerika'da Bush yönetimine yakınlığı ile bilinen Washington Post gazetesi elmalarla armutları karıştırmış.
Gazete, Türkiye'yi 'son yüzyılda soykırım ve insanlığa karşı diğer suçların işlendiği ülkeler arasında' gösteriyor.
Washington Post, ABD'deki Holokost Anma Müzesi'ne bağlı Vicdan Komitesi'nin verilerine dayanarak son yüzyılda yaşanan olayların bir listesini de vermiş.
'Vicdani' sayılamayacak bu eksik listeye katkı sunmak adına bir çalışma yaptık; Washington Post'a selamlarımızla!
İşte size kabaca ve de çok çok özet bir ABD savaş bilançosu...
- 1898'de Meksika'yi isgal etti. Aynı yıl Küba'ya girdi.
- 1921'de Nikaragua'yı işgal etti. Ulusal Muhafızlar adlı ve başını Somoza'nın çektiği terör örgütünü kurdu.
- Anti-emperyalist direnişin önderi Sandino ile birlikte 300 kişiyi katletti. 40 yıldan fazla sürecek bir terör devrini başlattı.
- 1945'te Japonya'nın Hiroşima ve Nagazaki kentlerine atom bombası atarak 250 bin kişiyi katletti.
- 1954'te binlerce Guetamalalı'yı öldürdü.
- 1955'te Endonezya, Laos ve Kamboçya'da çok sayıda kanlı CIA operasyonları düzenledi. 20 yıl sonra Kamboçya ve Laos'ta yine binlerce kıyım yaptı.
- 1956-59 arasında Küba'da 60 bin kişiyi, katletti.
- 1965'te işbirlikçi Suharto, 1 milyon komünist ve ilerici Endonezyalı'yı yok etti.
- Yine 1965'te paraşütçülerini indirip, 10 bin Dominikliyi öldürdü.
- 1975'te Vietnam'dan kovulduğunda, geride milyonlarca ölü ve sakat bıraktı.
Bir not daha düşelim:
- ABD'nin Vietnam'a attığı 638 bin ton bomba, 2. Dünya Savaşı'nda Avrupa ve Afrika'ya atılan bombaların, yarısıdır! Kişi başına yaklaşık 5 bomba atıldığı hesaplanmıştır.
- 1973'te Şili'de CIA'nın düzenlediği darbe ile 30 bin kişi öldürüldü.
- Arjantin'de faşist generalle birlikte 30 bin kişiyi öldürdü.
- 1983'te 14 bin deniz piyadesiyle yapılan Lübnan müdahalesinde binlerce Lübnanlı katledildi.
- Yine aynı yıl Grenada'yı işgal edip yüzlerce yurtseveri katletti.
- 1989'da asker çıkarttığı Panama'da 5 bine yakın insanı öldürdü.
- 1991'deki Körfez Savaşı'nda Irak üzerine 12 bin sorti yaptı ve çok sayıda sivilin ölümüne neden oldu.
Bir başka deyişle...
ABD'nin Latin Amerika'da bulaşmadığı savaş, katliam, insan hakları ihlali yok gibidir.
Yine ABD, sadece 1946-1975 arasında tam 215 kez askeri güce başvurdu.
Aynı yıllarda insanlığa 19 kez nükleer silah kullanma tehdidi savurdu.
Tarihe not düşülürken, eksik kalmasın diye Washington Post'takilere bir hizmetimiz olsun istedik!..
Not: Dünkü Akşam dahil, bazı gazeteler Washington Post'tan 'saygın gazete' diye söz ediyordu. 'Saygın'ı bu ise, varın saygın olmayanını düşünün!
bılgılı olan kısılerın yardımcı olacagından eminim,arkadaşlar ben sendıkaya kayıt oldumiş veren benı 1 hafta sonra işten 25, maddenın h bendınce yanı...
Merhaba alo post hakkında bilgi verebilirmisiniz ne özelliği vardır .. ve ilk tebligatı alo post ile yapamıyormusunuz ? hızlılığından başka bir artı...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku