merhaba bir otomotıv fırmasında 4.5 yıldır teknısyen olarak gorev yapmaktayım.ben işe baslarken fırmanın sultanbeylı'ndekı tesıslerınde calışmak ıcın form doldurdum ve 4.5 yıldırda gorevımı burada surduruyorum.fırmanın sekerpınarda baska bır subesı daha var.sımdı benım gorev yerımı degıstırıp sultanbeylıden sekerpınara gondermeye calısıyorlar.bana yazılı olarak yapılan bır bıldırım yok sifayen soylendı.ancak ben bu gorev degısıklıgını kabul etmıyorum.doldurdugum iş formundada seyehat edermısınız dıye bır madde var ve ben bunu evet dıye işaretledım.işaretleme sebebım ıse fırmamız otomotıv sektorunde oldugu için yol yardım hızmetı vermek durumunda ve bunun ıcın seyehat etmemız gerekebılır bunun için kabul ettım.ayrıca ben su anda istanbul sınırları ıcınde calısmaktayım ve iş degısıklıgı olursa kocaeli sınırlarında işe devam edecegım.haklarımı ogrenebılırmıyım kabul etmezsem tazmınatımı alabılırmıyım.degısıklıgı kabul etmesem ısveren sozlesmemı haklarımı vermeden fesh edebılırmı.şimdiden teşekkurler