Mrb. benim sorunum biraz karmaşık bu konuda bir avukat tutmak istiyorum ıstersenız konuyu bıraz anlatayım bu konuda bana avukat yardımcı olabılırmı.

Bir arkadasımın amcasından alacagı var ve amcasından cek 2 ay vadelı cek almıstı. benımde bırıne borcum vardı ve bende ondan bu cekı aldım karsı tarafa verdım karsı taraf benden bunun yanında tedbır amaclı 15 gunluk senet yapmamı ıstedı ve bende yaptım.daha sonra senedı baskasına vermıs ve o verdıgı kısı senedı tahsıl ıcın geldı ben cekı sordum kendısıne hastanede oldugunu ve sonra gelıp cekı verecegını soyledı bende buna kandım ve senedı odedım yalnız verdıgım kısıye parayı cek ve xxx numaralı ceke ıstınaden elden teslım ettıgıme daır bır kagıt ımzalattım. daha sonra bu sahıs senedı getırmedı ve bende cekın vadesı gelmedın arkadasımın amcasını(cek sahıbını) alarak bankaya gıttık ve ceke tedbır koydurduk.aradan 2 ay gectı cekın vade sı coktan dolmustu ve o sahıs cekı baska bırınde kullanmıs oda cekı bankada yazdırmıs ve arkadasımın amcasına gelerek elden teslım almıs. ben bu konuda ne yapabılırım. odedıgım parayı ıkı kere oduyorum. o sahısada ulasamıyorum ne uzerıne kayıtlı bır sabıt no var nede bır bankada hesabı ruh gıbı ancak elımde bu sagısın tc kımlık nosu var buna nasıl bır dava acmalıyım.