Merhabalar sizlere birşey danışmak istiyorum.Eğer zaman bulup cevaplaya bilirseniz çok memnun olurum.
1. Bir x firmasıyla sözleşme yaptık markasının 3.şahıs mallarını tamir etmek üzere haziran 2007 yılında sözleşme yaptık iki nüsha şeklinde ama bana nüsha vermediler.
2.Ben bu firmayla sözleşmeyi yapar iken nakit euro istediler vermeyeceğimi ama teminat mektubu vere bileceğimi söyledim kabul ettiler.
3.Bu şekildeki diğer firmalar bu ortaklığa pek sıcak bakmadıkları için ve problem yaşamamak adına kesinlikle levhama yetkili servis yazısı yazdırmadım ama x firmasının ismini levhamda kullandım.
4.Ayriyetten sözlü konuşmalarımızda belirttikleri araç istemini bir yıl sonra ala bileceğimi belirttiğim halde temmuz 2007 yılında aracı aldım.İstedikleri dekorasyon her türlü masrafı yaptım.
5.Ama ne yazıkki x firması diğer bayilerle anlam veremediğim bir şekilde bir oldu ve biraz soğusun ilişkiler deyip sipariş hattımı kapatmadı am anazikçe sipariş etmezsen iyi olur dedi ve aradan yedi ay geçti bir ses yok.
6.En son gecen gün ttk md. 92 diye bir şey gönderdi borcumu yatırdığımı ekteki makbuzda göre bilirsiniz dedim ve mail attım hala ses yok
7.Şimdi sorararım size napayım her kese teşekkürler eee insanın başına ne gelirse her söze inanmaktan gelirmiş yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saygılar.....