Merhaba, öncelikle forumda bizlerden yardımlarını esirgemeyen tüm hukukçulara teşekkür ve saygılarımı sunuyorum...
Problemim bir çeyiz mağazasından yaptığım alışverişle ilgili. Daha doğrusu bendende kaynaklanan bir hatadan sonra mağaza yetkililerinin kaba tutumuyla ilgili...
Ödememi elimde olmayan sebeplerdeb ötürü bir müddet geciktirdikten sonra oradan kimse beni aramadan mağazayı arayıp 4 gün içerisinde yatıracağımı dile getirdim. Bunun üzerine görevli ya hemen getirirsin ya da yasal işleme başlarız gibi bir cevap verdi. Bunun üzerine üzüntümü ve bu kaba davranışın şikayetini dile getirmek üzere merkezlerini aradım.
Kendini Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak tanıtan bayan diğer görevliden çok daha kaba bir şekilde konuştu benimle...
Kendimde Türkiye çapında büyük bir firmanın Halkla İlişkiler ve İletişim Sorumlusu olarak hizmet sektöründe yer alan bir firmanın böyle bir şey yapmaması gerektiğini düşündüm ve tüketici şikayetlerinin yazıldığı bir web sitesi ile bayanların kullandığı bir forum sitesinde yaptığımın yanlış olduğunu ama ne olursa olsun bu kadar hakarete yaklaşan bir cevap beklemediğimi belirten yazılar yazdım...
Firmadan şikayetime gelen cevapda hakkımda yasal işlem başlattıklarını söylüyorlar...
Ben onlara zaten haksız olduğumu ama neden kaba davranıyorsunuz sorusuna cevap aramak istediğimi defalarca belirttim ama sanırım anlamıyorlar.
Bu durumda bana yasal işlem başlatma gibi bir hakları var mıdır?
Nasıl bir yol izlemem gerekir?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.