2000 yılında bir devre tatil sözleşmesi imzalamak gafletinde bulunmuştum. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra pişman olup iptal ettirmeyi denediysem de bunu başaramamış ve bir kısmı peşin, kalan miktarı da taksit olmak üzere devre tatil bedelinin tamamını ödemiştim. Fakat çeşitli şahsi meselelerden dolayı bu hizmetten yararlanma fırsatım hiç olmadı. Yani bugüne kadar devre tatil şirketinin verdiği hiç bir hizmetten yararlanmadım ve tatil hakkımı kullanmadım. sekiz yıldan beri de bakım ve kullanım ücreti olarak alınan ve sözleşme gereği ödemem gereken yıllık aidatı ödemiyorum. Şirket her sene bu aidat borçlarını hatırlatan bir yazı gönderiyor. Gönderdikleri yazıları şimdiye kadar pek ciddiye almadım. Fakat son gönderdikleri yazıda toplam 8 yıllık aidat giderini bildirmişler ve belirli bir tarihe kadar ödemediğim takdirde icra yolu ile tahsil edeceklerini belitmişler. Eğer gelecekte icra takibi yoluna giderlerse itiraz etme ihtimalim var mı, yoksa hiç kullanmadığım ve kullanmayacağım bir hizmetin bedeli olan bu borcu mecburen ödemek zorunda mıyım? Acaba icradan muhtemel bir tebligat mı beklemeli, yoksa derhal bir avukatla mı görüşmeliyim?
Fikir verirseniz çok müteşekkir kalacağım.